Λιστα καταστηματων

TOMMY HILFIGER

 

Click Away Shopping και στο outlet κατάστημα TOMMY HILFIGER! 

 

Επικοινωνήστε απευθείας με το κατάστημα, για να κάνετε τις αγορές σας και να παραλάβετε την παραγγελία σας, από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, έχοντας μαζί το αποδεικτικό παραγγελίας (sms ή email).

 

Τηλέφωνο καταστήματος: 2310 528600

 

Δείτε τον online κατάλογο.

 

Ανακαλύψτε τις Winter Sale προσφορές στο κατάστημα Tommy Hilfiger εδώ


 

 

  

Η TOMMY HILFIGER είναι από τα κορυφαία designer lifestyle brands στον κόσμο. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για τον εορτασμό του classic American cool στιλ με ένα preppy twist.

Το χαρτοφυλάκιο του brand περιλαμβάνει τις συλλογές TOMMY HILFIGER, TOMMY HILFIGER TAILORED, TOMMY JEANS, και TOMMY SPORTS. 

Ως η βασική συλλογή, η TOMMY HILFIGER αναγνωρίζεται παγκοσμίως για το γεγονός ότι εντάσσει το κλασικό αμερικανικό cool πνεύμα στην καρδιά της μάρκας. Η συλλογή προσφέρει μια ευρεία επιλογή σχεδίων σε περισσότερες από 25 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου ανδρικού, γυναικείου και παιδικού sportswear ρουχισμού (casual clothing), υποδημάτων και αξεσουάρ.
Η σειρά TOMMY JEANS εμπνέεται από τα American denim classics με μια σύγχρονη και casual ματιά. Προσθέτοντας μια νεανική ενέργεια και ένα twist στην κληρονομιά του brand TOMMY HILFIGER, οι ανδρικές και γυναικείες συλλογές TOMMY JEANS επικεντρώνονται στο premium denim.