Contact Us

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ/ FAQs

 • Περίοδοι Εκπτώσεων

  Επίσημες περίοδοι Εκπτώσεων 2021

  Χειμερινές Εκπτώσεις: 18 Ιανουαρίου - 27 Φεβρουαρίου
  Mid-Season Sales: 1 - 15 Μαϊου
  Καλοκαιρινές Εκπτώσεις: 5 Ιουλίου - 31 Αυγούστου
  Mid-Season Sales: 1 - 15 Νοεμβρίου
 • Είσοδος στο One Salonica outlet mall

  Τι χρειάζεται για να εισέλθω στο One Salonica outlet mall;

  Για την είσοδο στους κοινόχρηστους χώρους του One Salonica, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων.
 • Είσοδος στα εμπορικά καταστήματα του One Salonica outlet mall

  Τι χρειάζεται για να εισέλθω στα εμπορικά καταστήματα του One Salonica outlet mall;

  Σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που ανακοινώθηκαν στις 5.11.2021 στο ΦΕΚ 5138, όλοι οι πελάτες του εμπορικού κέντρου μπορούν εισέρχονται στα εμπορικά καταστήματα του One Salonica, με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού έχοντας παρέλθει διάστημα 14 ημερών από την τελευταία δόση ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και με διάρκεια έως 180 ημέρες μετά από αυτόν ή αρνητικού αποτελέσματος διαγνωστικού ελέγχου PCR έως 72 ώρες πριν την προσέλευση τους ή αρνητικού αποτελέσματος διαγνωστικού ελέγχου rapid test έως 48 ώρες πριν την προσέλευσή τους. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test έως 24 ώρες πριν την προσέλευσή τους, καταχωρημένο στην επίσημη ιστοσελίδα https://self-testing.gov.gr/. Έλεγχοι θα πραγματοποιούνται στις εισόδους των καταστημάτων.
 • Χρήση χώρου καθήμενων στα καταστήματα εστίασης του food court του One Salonica

  Τι χρειάζεται για να μπορώ να καθίσω στον εσωτερικό χώρο των καταστημάτων εστίασης του food court;

  Σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα προστασίας για την εστίαση, ο οριοθετημένος χώρος καθήμενων στο food court του εμπορικού κέντρου, λειτουργεί ως αμιγής χώρος αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες από Covid-19 το τελευταίο εξάμηνο. Οι ενήλικοι εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο με: Α) Πιστοποιητικού εμβολιασμού 14 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση ή Β) Πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν. Οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self-test έως 24 ώρες πριν την προσέλευσή τους που εκδίδεται με μέριμνα των γονέων από την πλατφόρμα με διεύθυνση self-testing.gov.gr. Τα καταστήματα εστίασης στο food court συνεχίζουν να εξυπηρετούν με την υπηρεσία take away για την κατανάλωση προϊόντων στους εξωτερικούς χώρους του εμπορικού κέντρου.
 • Parking

  Που μπορώ να σταθμεύσω το αυτοκίνητό μου;

  Το One Salonica προσφέρει άνετο, δωρεάν, υπόγειο parking, στα επίπεδα -2, -3 και -4 Μπορείτε να εισέλθετε στο υπόγειο χώρο στάθμευσης από τις οδούς Γιαννιτσών και Κώττα Ρούλια.

  Ποιες ώρες είναι ανοιχτό το parking;

  Μπορείτε να εισέλθετε στο υπόγειο parking από τις 5:00 το πρωί έως τις 00:00, Δευτέρα με Σάββατο και από τις 8:00 το πρωί έως τις 00:00, την Κυριακή.
 • Τραπεζικά μηχανήματα (ΑΤΜ)

  Που θα βρω ATM ή τράπεζα;

  Στο εκπτωτικό κέντρο λειτουργούν ΑΤΜ τριών τραπεζών. Μπορείτε να βρείτε ΑΤΜ ALPHA BANK και ΕΘΝΙΚΗ στο επίπεδο -1, δίπλα από τις κυλιόμενες σκάλες και ΑΤΜ EUROBANK στο επίπεδο 0, δίπλα από το Παραδοσιακό.
 • Υπηρεσίες για ΑΜΕΑ

  Υπάρχουν εγκαταστάσεις για ΑΜΕΑ;

  Το One Salonica είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να διευκολύνει την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία. Παρέχει δυνατότητες εύκολης πρόσβασης με ανελκυστήρες, κυλιόμενους διαδρόμους και ράμπες στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του εκπτωτικού κέντρου. Επίσης, υπάρχουν θέσεις parking ΑΜΕΑ στον υπόγειο χώρο στάθμευσης και λειτουργούν 5 πλήρως εξοπλισμένες τουαλέτες ΑΜΕΑ στα επίπεδα -1, +1 και +2. Τέλος, διατίθενται δωρεάν αναπηρικά καροτσάκια από το Γραφείο Πληροφοριών [Επίπεδο 1], κατά σειρά προτεραιότητας.
 • Xώρος βρεφικής φροντίδας

  Υπάρχουν χώροι για άλλαγμα μωρών;

  Υπάρχουν ειδικοί χώροι στις τουαλέτες του δεύτερου ορόφου, όπου μπορείτε να αλλάξετε και να φροντίσετε το μωρό σας.
 • Παιδικά καροτσάκια

  Υπάρχουν παιδικά καροτσάκια διαθέσιμα για χρήση;

  Παιδικά καρότσια για παιδιά έως 3 ετών διατίθενται δωρεάν από το Γραφείο Πληροφοριών [Επίπεδο 1], κατά σειρά προτεραιότητας.
 • Κατοικίδια Ζώα

  Τα κατοικίδια ζώα επιτρέπονται μέσα στο εμπορικό κέντρο;

  Στον εσωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου, επιτρέπονται τα μικρόσωμα ζώα με βάρος έως και 6 κιλά. Ωστόσο, η είσοδος τους απαγορεύεται στο χώρο εστίασης, στον δεύτερο όροφο.
 • Restaurants

  Υπάρχει χώρος για διάλειμμα και φαγητό;

  Στο δεύτερο όροφο του εμπορικού θα βρείτε πολλές επιλογές από εστιατόρια, ιδανικά για αναψυκτικό, καφέ, ένα ελαφρύ σνακ ή ένα πλήρες γεύμα.
 • Απολεσθέντα αντικείμενα

  Που μπορώ να απευθυνθώ εάν χάσω κάτι;

  Για απολεσθέντα αντικείμενα, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Πληροφοριών, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού. (Τηλέφωνο information desk: 2310545489)
 • Πολιτική επιστροφών ή αλλαγών

  Μπορώ να επιστρέψω ή να αλλάξω είδη;

  Οι επιστροφές και οι αλλαγές πραγματοποιούνται από κάθε κατάστημα χωριστά και υπόκεινται στην πολιτική της κάθε εταιρείας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με το αντίστοιχο κατάστημα.
 • Καριέρα

  Που μπορώ να απευθυνθώ για να βρω εργασία στο One Salonica;

  Για κενές θέσεις εργασίας μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο email: work@onesalonica.com. Εναλλακτικά, μπορείτε απευθυνθείτε στη διεύθυνση του καταστήματος, για το οποίο ενδιαφέρεστε.

  Το One Salonica προσφέρει ευκαιρίες πρακτικής άσκησης;

  Το εκπτωτικό κέντρο δίνει την ευκαιρία σε νέους φοιτητές και σπουδαστές να αποκτήσουν μέσω πρακτικής άσκησης εμπειρία σε ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απασχόληση του φοιτητή θα πρέπει να γίνεται στα πλαίσια προγράμματος πρακτικής άσκησης από εκπαιδευτικό ίδρυμα (ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ).