Το Όραμα

Το One Salonica είναι το πρώτο Premium outlet mall στην Ελλάδα και σημείο αναφοράς για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με ατελείωτες επιλογές για όλη την οικογένεια, για κάθε περίσταση και για κάθε επιθυμία!

 

Το One Salonica outlet mall, βρίσκεται στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης- μόλις 3 km από το κέντρο της πόλης, δίνοντας νέα διάσταση στις επώνυμες, έξυπνες αγορές.

 

All the brands you love in ONE place... με εκπληκτικές προσφορές που φτάνουν έως και -70%! Ανακαλύψτε το μεγαλύτερο Polo Ralph Lauren factory store στην Ελλάδα, αλλά και τα πιο λατρεμένα brands όπως Hugo Boss, Nike, Adidas, Tommy Hilfiger, Diesel, Pinko, Κalogirou, Calvin Klein, Zara kids, American Eagle, Mango, Gant, Lacoste, Puma, Nautica, Oxford Company, Camper, Geox, Migato, BSB, Lynne, Toi&Moi, Attrattivo, Oxette, Axel, Champion, Prime Timers, Navy & Green, Edward Jeans, Prince Oliver, The Bostonians, Marasil, Sephora, Dust+Cream και πολλά ακόμα!

 

Σε ένα χώρο με υψηλή αισθητική και με εντυπωσιακό design, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν το shopping με entertainment, χάρη στις ασυναγώνιστες νοστιμιές των εστιατορίων του food court αλλά και στις υπερπολυτελείς κινηματογραφικές αίθουσες της Cineplexx, όπου πραγματοποιούνται προβολές με τα πιο σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.