Λιστα καταστηματων

MR GADGET

 

Click Away Shopping και στο κατάστημα με είδη τεχνολογίας MR GADGET!  

 

Επικοινωνήστε απευθείας με το κατάστημα, για να κάνετε τις αγορές σας και να παραλάβετε την παραγγελία σας, από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, έχοντας μαζί το αποδεικτικό παραγγελίας (sms ή email).

 

Δείτε τα Must-Buys εδώ.

 

Τηλέφωνο καταστήματος: 2310 634744

Εmail: info@themrgadget.gr

 


 

Ο Mr. Gadget αποτελεί τη νέα πρόταση στη συνεχώς αυξανόμενη αγορά των mobileaccessories & των τεχνολογικών gadgets, των smartphones και των tablets.

Στο www.TheMrGadget.gr θα βρείτε θήκες, προστατευτικά οθόνης TemperedGlass, μεβράνες προστασίας οθόνης, βάσεις και αξεσουάρ για τα όλα τα κινητά και τάμπλετ της αγοράς.

Προσφέρει στους πελάτες του τα πιο έξυπνα και διασκεδαστικά tech προϊόντα της ελληνικής αλλά και της διεθνούς αγοράς σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, είτε μέσα από το e-shop που διαθέτει είτε από τα φυσικά καταστήματα.

Η ευρεία προϊοντική γκάμα που διαρκώς ανανεώνεται, οι ενδελεχείς έλεγχοι στα προϊόντα σε επίπεδο ποιότητας, καινοτομίας και γκάλοπ αποδοχής κοινού, η αυξανόμενη ζήτηση και το ήδη εδραιωμένο brand name του Mr. Gadget συνθέτουν μια επιχειρηματική πρόταση με πολύ δυνατό μέλλον .