Λιστα καταστηματων

EDWARD JEANS

 

 

 

Η EDWARD JEANS, είναι ένα ευρωπαϊκό brand ελληνικής καταγωγής με είκοσι πέντε χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ενδυμάτων, ανδρικών και γυναικείων, denim και μη, με οδηγό πάντα τη τελευταία τάση της μόδας. Το brand διακρίνεται για την τέλεια εφαρμογή, την ποιότητα και το στυλ που αποπνέουν τα προϊόντα που δημιουργεί.

Οι συλλογές της EDWARD Jeans χαρακτηρίζονται από “νεανικά εμπνευσμένες” εμφανίσεις για άντρες και γυναίκες και συνδυάζουν την μόδα με τη διαχρονικότητα. Δίνοντας μεγάλη προσοχή στους πελάτες μας, γνωρίζουμε ότι η απαράμιλλη ποιότητα είναι απαραίτητη. Γι’ αυτό η φιλοσοφία μας βασίζεται στα υψηλότερα πρότυπα, όταν πρόκειται για την ποιότητα, τα υλικά και τη δεξιοτεχνία. Οι δημιουργίες μας ξεχωρίζουν για την τέλεια εφαρμογή τους και για τον κομψό σχεδιασμό τους. Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας του σήμερα, σχεδιάζουμε τα τζιν του αύριο που βοηθούν κάθε άντρα και γυναίκα να εμπνέεται και να ανανεώνεται.

Στην Ελλάδα, η EDWARD Jeans λειτουργεί καταστήματα λιανικής πώλησης σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Χανιά, Κύπρο και online στο www.edward.gr. Όλα τα καταστήματά μας είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε ο πελάτης να μπορεί να απολαύσει την εμπειρία των αγορών του σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Η δυναμική ατμόσφαιρα, το φιλικό και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό είναι νούμερο ένα προτεραιότητά μας, όταν πρόκειται για την έκθεση των προϊόντων μας.