Λιστα καταστηματων

CASA NATURA

 

Ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, γνωρίσαμε μικρούς παραγωγούς με αγάπη για τη γη και τα αγαθά της. Επιλέξαμε τα αγνότερα, τα γευστικότερα, και τα πιο μυρωδάτα υλικά. Μαζί με εκλεκτά προϊόντα απ’όλο τον κόσμο, τα φέραμε κοντά σας, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Άθωνος, στο πρώτο μας κατάστημα.
Αργότερα, βλέποντας την αγάπη και την ανταπόκριση του κόσμου, δημιουργήθηκε για εσάς ένα νέο κατάστημα στο ONE SALONICA OUTLET MALL, ζεστό και φιλόξενο, όπως και το προσωπικό του με πολύχρονη εμπειρία. Μια όαση της υγιεινής διατροφής περιμένει να ικανοποιήσει και τους πιο ευαισθητοποιημένους πελάτες και να τους προσφέρει διέξοδο στις καθημερινές διατροφικές συνήθειες.

Το σπίτι της φύσης όπως επικαλούμαστε τη CASA NATURA σας περιμένει έτοιμο, να σας εξυπηρετήσει και να σας εκπλήξει ευχάριστα με μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως βότανα, μπαχαρικά, καθημερινά φρεσκοψημένους  ξηρούς καρπούς & αποξηραμένα φρούτα, μέλια & μαρμελάδες, δημητριακά & μπάρες δημητριακών, βιολογικά προϊόντα & υπερτροφές, φυτικά καλλυντικά & αιθέρια έλαια, προιόντα χωρίς γλουτένη και πολλά ακόμα, όπως επίσης και ενδιαφέρουσες προτάσεις και προσφορές!