Λιστα καταστηματων

AXEL

Σε αυτή τη συλλογή η Axel  εμπνέεται από το απέραντο ελληνικό γαλάζιο, αλλά και από την πολύχρωμη κουλτούρα της Αφρικανικής ηπείρου και παρουσιάζει μία κολεξιόν που υμνεί τη γυναίκα, δίνοντάς της την ευκαιρία να μεταμορφώνεται, ανάλογα με τις ανάγκες της, μέσα από πολλά διαφορετικά, ολοκληρωμένα πάντα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά looks.
Δυναμικά tribal μοτίβα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και εμφανίζονται σε υπέροχα clutches, εύχρηστα backpacks, αλλά και σε tops, αέρινα φορέματα και φούστες, που συνδυάζονται ιδανικά με flat σανδάλια ή και δίχρωμες πλατφόρμες και ολοκληρώνονται με εντυπωσιακά έθνικ αξεσουάρ. H αγάπη της  Axel για τα printsόμως δε σταματάει στα έθνικ  μοτίβα, αλλά εμπλουτίζεται με πολλά διαφορετικά prints, όπως  τα μαγευτικά, εξωτικά sunbirds, που συνδυάζουν μία old school elegance με την εξωτική φύση ενός τόπου διακοπών.Πιστή στην πάντα αισιόδοξη ματιά της, η Axel υμνεί την ομορφιά της φύσης και προτείνει πολύχρωμα floral statementκομμάτια, συνδυασμένα με αντίστοιχα εμπνευσμένα αξεσουάρ. Για το φετινό καλοκαίρι, η Axel διευρύνει κι άλλο τη γοητευτική παλέτα του μπλε και δημιουργεί στις αποχρώσεις του deep sea,του  turquoise και του aquastatement κομμάτια, τα οποία συμπληρώνονται από μία ξεχωριστή γκάμα από αξεσουάρ για όλες τις ώρες της ημέρας.
Επενδύοντας στην καινοτομία, η Axel παρουσιάζει μία σειρά από προϊόντα που ξεχωρίζουν όχι μόνο χάρη στο σχεδιασμό, αλλά και στα υλικά τους. Τα μοναδικά backpacks από χαρτί της νεανικής  συλλογής  Axel Conceptαποτελούν έναν ιδανικό καμβά για δημιουργική έκφραση, ενώ στην ίδια συλλογή βρίσκεται και μία υπέροχη σειρά από αδιάβροχες, hand-painted τσάντες και σακίδια. Το σκεπτικό συμπληρώνεται από μία ακόμη σειρά από πολυχρηστικά αξεσουάρ με νεανικά prints και έξυπνα logosTην παράσταση, τέλος, «κλέβουν» και οι πολυχρηστικές, υπέρκομψες γυναικείες τσάντες, καθώς και η νέα συλλογή από εύχρηστες  travel bags, που θα συντροφεύουν τη γυναίκα της Axel σε κάθε της απόδραση.