Λιστα καταστηματων

ANASTASIADIS OPTICA STORES

Η εταιρία οπτικών Αναστασιάδη ιδρύεται το 1993 από τον Μιχάλη Αναστασιάδη, Πτυχιούχο Οπτικό των ΤΕΙ Αθήνας, με πρώτο κατάστημα οπτικών ειδών στον Χολαργό.

 

 

Επενδύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και σε αξίες που είναι συνυφασμένες με την ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, την επιστημονική προσέγγιση και εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού, δημιουργήθηκε η αλυσίδα οπτικών “Anastasiadis”.

 

 

Σήμερα η αλυσίδα οπτικών “Anastasiadis Optica Stores” αριθμεί 27 καταστήματα και εξυπηρετεί πελάτες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Κρήτη, Ρόδο, Λέσβο, Ίο και Αστυπάλαια. Η αλυσίδα συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους oίκους του εξωτερικού και προσφέρει επώνυμες μάρκες σε γυαλιά ηλίου, οράσεως, φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής, με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές που απευθύνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή κάθε ηλικιακής ομάδας, που ακολουθεί τις τάσεις τις μόδας.

 

 

Η φιλοσοφία της “Anastasiadis Optica Stores” είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις σε γυαλιά ηλίου και οράσεως λειτουργώντας με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον πελάτη.