Λιστα καταστηματων

ADMIRAL

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

 

Η εταιρεία ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1977 στον χώρο των αθλητικών καταστημάτων. 

Η απόκτηση του σήματος Admiral το 2006 και η δυνατότητα λόγω αυτού δημιουργίας collection ήταν το έναυσμα για να εκτιναχθεί η εταιρεία στις πρώτες προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού, σε αθλητικό και casual ντύσιμο για τον άντρα, τη γυναίκα και το παιδί, το οποίο δημιουργείται με αγάπη και προσοχή, ικανοποιώντας όλα τα γούστα.

 

 

Βασικό προνόμιο της εταιρείας είναι η δυνατότητά της να κρατάει για πολλά χρόνια σταθερή τη σχέση "υψηλή ποιότητα - χαμηλή τιμή". Για την κάλυψη όλων των αναγκών των φίλων των προϊόντων μας στα καταστήματά μας, εκτός από τα είδη Admiral θα βρείτε αποκλειστικά και τα προϊόντα των γνωστών εταιρειών Kappa, Maui, Starter.

 

 

Με δίκτυο καταστημάτων που σήμερα φθάνει τα 112 εταιρικά εταιρικά καταστήματα και 25 franchise σε όλη την Ελλάδα, με shop in shop, σε συνεταιρισμούς, με καταστήματα στα σύνορα Βουλγαρίας, Τουρκίας και Σκοπίων, η Admiral αποτελεί το leader στον χώρο της αθλητικής ένδυσης σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Η εμπειρία σε συνδυασμό με την άριστη και φιλική εξυπηρέτηση του καταρτισμένου προσωπικού των καταστημάτων μας, συμπληρώνουν και αιτιολογούν απόλυτα την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού που μας εμπιστεύεται.

 

 

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

 

Στo κατάστημά μας θα βρείτε αποκλειστικά τις collection όλων των brands που αντιπροσωπεύουμε και περιλαμβάνουν μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων αθλητικής ένδυσης, σε σχέδια και χρώματα που δημιουργούμε πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και στις χαμηλότερες τιμές. Υποδήματα για τρέξιμο για όλα τα αθλήματα        

 

  • Υποδήματα για όλες τις ώρες

  • Υποδήματα Running

  • Φόρμες, Φούτερ, Μπουφάν όλων των τύπων, Ζακέτες, T-Shirts

  • Αντιανεμικά και ισοθερμικά

  • Είδη Κολυμβητηρίου

  • Μπάλες, Ρακέτες, επικαλαμίδες και όλων των ειδών τα αξεσουάρ

  • Εμφανίσεις ομάδων

 

Το προσωπικό του κάθε καταστήματός μας θα χαρεί να σας βοηθήσει να καλύψετε απόλυτα την οποιαδήποτε ανάγκη σας, ακόμη και την πιο απαιτητική!