Η ιστορία της McDonald’s στην Ελλάδα ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 1991, με το πρώτο εστιατόριο στο Σύνταγμα. Το 1995 άνοιξε το πρώτο εστιατόριο Drive Thru στον Άλιμο, που αποτέλεσε επανάσταση για την αγορά της εστίασης. Η επέκταση στα νησιά ξεκίνησε το 1999 από τη Ρόδο και συνεχίστηκε με εποχιακά εστιατόρια σε τουριστικές περιοχές.

Το 2011, η αλυσίδα μπήκε στη νέα αναπτυξιακή της πορεία, όταν η Premier Capital plc, με έδρα τη Μάλτα, ανέλαβε το Developmental License της McDonalds. Η Premier Capital Ελλάς είναι μέλος της Premier Capital plc που είναι ο Developmental Licencee της McDonalds σε Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα και Ρουμανία.

Η υπόσχεση του brandMcDonalds «να προσφέρουμε απολαυστικές στιγμές εύκολα για όλους» γίνεται πράξη μέσα στα εστιατόριά μας και στη συνολική εμπειρία που παρέχουμε στους επισκέπτες μας καθημερινά.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε απολαυστικό φαγητό και αξία με καινοτόμες υπηρεσίες που συνθέτουν τη μοναδική εμπειρία McDonald’s, όπως τα μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (self-orderingkiosks), εξυπηρέτηση στο τραπέζι (tableservice), μοντέρνα menu boards, McDelivery, McDrive, και την εφαρμογή McDonald’s mobile app με μοναδικές προσφορές.

 

Ωράριο λειτουργίας McDonald’s @One Salonica:

Δευτέρα – Πέμπτη 10:00-24:00

Παρασκευή – Σάββατο 10:00-01:00

Κυριακή 11:00-24:00