Όροι Συμμετοχής και Πληροφορίες Προστασίας Δεδομένων Διαγωνισμού «#OneAdventCalendar Christmas Shopping & Win» (ο «διαγωνισμός»)

 

Όροι Συμμετοχής και Πληροφορίες Προστασίας Δεδομένων Διαγωνισμού «#ONEAdventCalendarShop & WinChristmasGiveaway @ OneSalonica» (ο «διαγωνισμός»)

Χρονική περίοδος διεξαγωγής διαγωνισμού: Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου έως και Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023. 

Ι. Όροι Συμμετοχής

1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από την «ONEOUTLETAΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ» και δ.τ. «ONEOUTLETA.E.» που εδρεύει στoν Δήμο Αλίμου Αττικής (Λεωφόρος Ποσειδώνος αρ. 77, ΤΚ 17455) (η «Διοργανώτρια») από τις 01-12-2023 έως και τις 28-12-2023 («περίοδος διεξαγωγής του διαγωνισμού»). Με τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό μέσω της φόρμας συμμετοχής, κάθε συμμετέχων (στο εξής «Συμμετέχων») θα καλείται να δηλώσει ότι συμφωνεί με και αποδέχεται τους παρόντες όρους συμμετοχής και προστασίας δεδομένων οι οποίοι συνομολογούνται όλοι ως ουσιώδεις (εφεξής οι «Όροι»). Οι παρόντες Όροι θα είναι καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι σε ηλεκτρονική μορφή, στον επίσημο δικτυακό ιστότοπο του διαγωνισμού: https://giveaway.onesalonica.com. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που κατοικούν στην Ελλάδα, οι οποίοι κατά τη χρονική στιγμή συμμετοχής τους στο διαγωνισμό έχουν ήδη συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας και των εταιρειών που συνδέονται με τον όμιλο καθώς και οι συγγενείς τους (σύζυγος, σύντροφος και συγγενείς σε ευθεία γραμμή) αποκλείονται από τη συμμετοχή. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή για λογαριασμό τρίτων.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν εντός της περιόδου  διεξαγωγής διαγωνισμού και θα πληρούν τις προϋποθέσεις των παρόντων Όρων.

Διευκρινίζεται ρητά ότι τυχόν υποβαλλόμενες συμμετοχές μετά τη λήξη της περιόδου διεξαγωγής του διαγωνισμού θα θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες ως μη γινόμενες και δεν θα επάγονται οιοδήποτε αποτέλεσμα ούτε θα δεσμεύουν την Διοργανώτρια ή οποιονδήποτε τρίτο.

2. ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Α) Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη μέσω τεσσάρων (4) κληρώσεων που θα διεξαχθούν κατά τις ημερομηνίες που αναφέρονται παρακάτω, συνολικά έξι (6) νικητών (οι «νικητές») και δώδεκα (12) επιλαχόντων/αναπληρωματικών νικητών (οι «αναπληρωματικοί»), στους οποίους η Διοργανώτρια θα απονείμει τα   τα δώρα που προβλέπονται στον όρο 4, σύμφωνα με τις ειδικότερες διατάξεις των παρόντων όρων. Οι κληρώσεις θα διεξαχθούν εντός του εμπορικού κέντρου OneSalonicaoutletmall που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Κώττα Ρούλια αρ. 10, κατά τις εξής ημερομηνίες:

  • Κλήρωση 1: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12:00. 

Κατά την κλήρωση αυτή θα αναδειχθεί ένας νικητής και δύο αναπληρωματικοί, με αντικείμενο την απονομή ενός από τα Δώρα Κατηγορίας Α΄, που αναφέρονται στον όρο 4  (στο εξής η «Πρώτη Κλήρωση»)

  • Κλήρωση 2: Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10:30. 

Κατά την κλήρωση αυτή θα αναδειχθούν δύο νικητές και δύο αναπληρωματικοί ανά νικητή (δηλ. συνολικά τέσσερις αναπληρωματικοί), με αντικείμενο την απονομή ενός από τα Δώρα Κατηγορίας Α΄, που αναφέρονται στον όρο 4 , ανά νικητή (στο εξής η «Δεύτερη Κλήρωση»).

  • Κλήρωση 3: Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 16:00. 

Κατά την κλήρωση αυτή θα αναδειχθούν δύο νικητές και δύο αναπληρωματικοί ανά νικητή (δηλ. συνολικά τέσσερις αναπληρωματικοί), με αντικείμενο την απονομή ενός από τα Δώρα Κατηγορίας Α΄, που αναφέρονται στον όρο 4 , ανά νικητή (στο εξής η «Τρίτη Κλήρωση»)

  • Κλήρωση 4: Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα  16:00. 

 Κατά την κλήρωση αυτή θα αναδειχθεί ένας νικητής και δύο αναπληρωματικοί, με αντικείμενο την απονομή του Δώρου Κατηγορίας Β’ που αναφέρεται στον όρο 4 (στο εξής η «Μεγάλη Κλήρωση»).

Σε καθεμία από τις παραπάνω κληρώσεις θα λάβουν μέρος όλες οι έγκυρες συμμετοχές που θα έχουν υποβληθεί μέχρι την παραμονή κάθε κλήρωσης.

(Β) Προϋπόθεση έγκυρης συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι οι συμμετέχοντες να:

1) έχουν δικαίωμα συμμετοχής σύμφωνα με όσα ορίζονται στον όρο 1 ανωτέρω,

2) έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα,

3) έχουν πραγματοποιήσει κατά την περίοδο διεξαγωγής του διαγωνισμού και μέχρι την παραμονή της κλήρωσης στην οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν τουλάχιστον μία (1) αγορά προϊόντος στα φυσικά καταστήματα του εμπορικού κέντρου OneSalonicaoutletmall που αναφέρονται στην παράγραφο Γ του παρόντα όρου (τα «Καταστήματα») με ελάχιστη συνολική αξία τριάντα (30) ευρώ ανά αγορά/συναλλαγή, και με τις διακρίσεις συμμετοχής ανά ποσό αγοράς που ορίζονται στην παρακάτω παράγραφο Δ.

4) έχουν συμπληρώσει και υποβάλλει τη φόρμα συμμετοχής που θα βρουν εδώ (θα προστεθεί το link της πλατφόρμας) καταχωρώντας τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), τηλέφωνο επικοινωνίας, φύλο (προαιρετικό), φυσικό κατάστημα από το οποίο πραγματοποιήθηκε η παραπάνω αγορά, συνολική αξία αγοράς και αριθμό σχετικού παραστατικού (απόδειξης) αγοράς. Κάθε συμμετέχων φέρει την ευθύνη για την εγκυρότητα των στοιχείων που δηλώνει και καταχωρεί.  

5) έχουν κρατήσει το παραστατικό (απόδειξη) αγοράς τα στοιχεία του οποίου θα έχουν καταχωρήσει στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής (στο εξής η «Απόδειξη Αγοράς»), εξασφαλίζοντας ότι τα στοιχεία της Απόδειξης Αγοράς θα είναι ευδιάκριτα, για την απαραίτητη εξακρίβωση στοιχείων σε περίπτωση ανάδειξής του ως νικητή σε οποιαδήποτε κλήρωση. Αν δεν είναι δυνατή η εξακρίβωση των στοιχείων από τη Διοργανώτρια κατά το χρόνο αυτό, τότε χάνει το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου και το δώρο θα δοθεί σε αναπληρωτή, με σειρά προτεραιότητας.

(Γ) Καταστήματα με διακριτικό τίτλο: Adidas, Admiral, Ale, American Stars, Anastasiadis, Attrattivo, Axel, Bag Stories, Benetton, Bill Cost, Bodytalk, Boss, Bsb, Calvin Klein, Calzedonia, Camper, Champion, Cool Club, Cotton Bank, Diesel, Edward Jeans, Exis, Fila Sports Arena, Funky Buddha, Gant, Geox, Guess, Haily's, Καλογήρου (Kalogirou), Kiko Milano, Lacoste, Levis, Lynne, Matou France, Migato, Mr. Gadget, Nak, Nautica, Navy&Green, Nike, Ojo, Oxette, Oxford Company, Pinko, Polo Ralph Lauren, Pakketo, Prime Timers, Prince Oliver, Puma, Replay, Samsonite, Sephora, Socks+More, The Bostonians, Τhe North Face | Vans | Napapijri | Lee | Wrangler, Toi&Moi, Tommy Hilfiger, Tsakiris Mallas, Under Armour, Understories, Zara Kids.

(Δ) Αγορές στα Καταστήματα κατά την περίοδο διεξαγωγής του Διαγωνισμού και μέχρι την παραμονή κάθε κλήρωσης παρέχουν τα εξής δικαιώματα συμμετοχής στην αμέσως επομένη της συναλλαγής κλήρωση, υπό τον αυτονόητο όρο της τήρησης των προϋποθέσεων της παραγράφου Β ανωτέρω από τον συμμετέχοντα στην εκάστοτε κλήρωση:

  • αγορές συνολικής αξίας 30€ έως 59,99€ ανά συναλλαγή παρέχουν αυτομάτως δικαίωμα μίας (1) συμμετοχής στην κλήρωση
  • αγορές συνολικής αξίας 60€ έως 89,99€ ανά συναλλαγή παρέχουν αυτομάτως δικαίωμα τριών (3) συμμετοχών στην κλήρωση
  • αγορές συνολικής αξίας 90€ έως 119,99€ ανά συναλλαγή παρέχουν αυτομάτως δικαίωμα έξι (6) συμμετοχών στην κλήρωση
  • αγορές συνολικής αξίας 120€ ανά συναλλαγή και άνω παρέχουν αυτομάτως δικαίωμα εννέα (9) συμμετοχών στην κλήρωση

(Ε) Νικητής (ως οι όροι αυτοί ορίζονται παρακάτω) της Πρώτης Κλήρωσης και  της Δεύτερης Κλήρωσης, αντίστοιχα  δεν δικαιούται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε επόμενη κλήρωση  του όρου 2, εκτός της Μεγάλης Κλήρωσης, στην οποία δικαιούται να συμμετάσχει στην , υπό τον αυτονόητο όρο της τήρησης των προϋποθέσεων της ανωτέρω παραγράφου Β,  κατά την Μεγάλη Κλήρωση. .  

  1.  ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ-ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ

Οι κληρώσεις του όρου 2 θα διενεργούνται ηλεκτρονικά, μέσω ειδικού λογισμικού, που δεν επιτρέπει την ανθρώπινη παρέμβαση. Αν για οποιονδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή οποιασδήποτε κλήρωσης κατά την αντίστοιχη ημέρα και ώρα που προβλέπεται στον όρο 2, η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ορισμού νεότερης ημέρας και ώρας διεξαγωγής αυτής με προηγούμενη, προ είκοσι τεσσάρων (24) ωρών, ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της www.onesalonica.com.

Ως νικητής της Πρώτης Κλήρωσης και της Μεγάλης Κλήρωσης θα ορισθεί ο πρώτος κατά σειρά προτεραιότητας που θα αναδειχθεί από καθεμία των κληρώσεων αυτών, αντίστοιχα.

Ως νικητές της Δεύτερης Κλήρωσης και της Τρίτης Κλήρωσης θα ορισθούν οι δύο πρώτοι κατά σειρά προτεραιότητας που θα αναδειχθούν από καθεμία των κληρώσεων αυτών, αντίστοιχα.

Από κάθε κλήρωση του όρου 2 θα αναδειχθούν και δύο αναπληρωματικοί  ανά νικητή, κατά τις διακρίσεις που ορίζονται στον όρο 2Α ανωτέρω, οι οποίοι θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κατά σειρά προτεραιότητας της ανάδειξής τους από την αντίστοιχη κλήρωση το δώρο του του όρου 4 που αντιστοιχεί στον εκάστοτε νικητή είτε σε περίπτωση μη έγκυρης συμμετοχής κάποιου νικητή είτε σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με κάποιον από τους νικητές στο χρονικό διάστημα που έχει ορισθεί κατά προβλεπόμενα στους παρόντες όρους είτε σε περίπτωση που κάποιος νικητής αρνηθεί ή δεν παραλάβει ή εκπέσει του ΄δώρου αυτού για οποιονδήποτε λόγο.

4. ΔΩΡΑ

Α) Τα δώρα για τους νικητές των κληρώσεων του όρου 2 είναι τα ακόλουθα ανά Κλήρωση (εφεξής καλούμενα από κοινού τα «Δώρα»):

ΔΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α’ (ισχύουν για την Πρώτη, Δεύτερη και Τρίτη Κλήρωση, αντίστοιχα)

  1. Πακέτο Δωροεπιταγών συνολικής αξίας 1000€. Συγκεκριμένα:
    • 750€ για αγορές από τα εμπορικά καταστήματα εντός του εμπορικού κέντρου OneSalonica που συμμετέχουν στην παροχή αυτή. Η αξία αγορών ανά κατάστημα ορίζεται από τα καταστήματα που συμμετέχουν στην παροχή (εξαργύρωση) και αναγράφεται στο σώμα κάθε δωροεπιταγής. Δυνατότητα εξαργύρωσης δωροεπιταγών: από 2 Ιανουαρίου 2024 έως και 15 Φεβρουαρίου 2024.
    • 250€ για αγορές/υπηρεσίες από τα καταστήματα εστίασης εντός του εμπορικού κέντρου OneSalonica που συμμετέχουν στην παροχή αυτή. Η αξία αγορών/υπηρεσιών ανά κατάστημα ορίζεται από τα καταστήματα που συμμετέχουν στην παροχή (εξαργύρωση) και αναγράφεται στο σώμα κάθε δωροεπιταγής. Δυνατότητα εξαργύρωσης δωροεπιταγών: από 2 Ιανουαρίου 2024 έως και 15 Φεβρουαρίου 2024.
  2. Μία Δωροεπιταγή αξίας 500€ για αγορές στο κατάστημα Pakketo εντός του εμπορικού κέντρου OneSalonica. Δυνατότητα εξαργύρωσης δωροεπιταγής: από 2 Ιανουαρίου 2024 έως και 15 Φεβρουαρίου 2024.
  3. Μία Δωροεπιταγή αξίας 500€ για αγορές στο hypermarket Σκλαβενίτης εντός του εμπορικού κέντρου OneSalonica. Δυνατότητα εξαργύρωσης δωροεπιταγής: από 2 Ιανουαρίου 2023 έως και 15 Φεβρουαρίου 2024.
  4. 10 διπλά εισιτήρια σινεμά για τον πολυκινηματογράφο Cineplexx εντός του εμπορικού κέντρου OneSalonica. Τα εισιτήρια θα ισχύουν για προβολές σε όλες τις αίθουσες του πολυκινηματογράφου, περιλαμβανομένης της αίθουσας ΙΜΑΧ, για το διάστημα χρησιμοποίησής τους. Δυνατότητα χρησιμοποίησης των εισιτηρίων: από 2 Ιανουαρίου 2024 έως και 31 Μαρτίου  2024.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α (ισχύουν μόνον για τη Δεύτερη Κλήρωση και την Τρίτη Κλήρωση, αντίστοιχα)

Πακέτο Δωροεπιταγών συνολικής αξίας 1000€. Συγκεκριμένα:

  • 750€ για αγορές από τα εμπορικά καταστήματα εντός του εμπορικού κέντρου OneSalonica που συμμετέχουν στην παροχή αυτή. Η αξία αγορών ανά κατάστημα ορίζεται από τα καταστήματα που συμμετέχουν στην παροχή (εξαργύρωση) και αναγράφεται στο σώμα κάθε δωροεπιταγής. Δυνατότητα εξαργύρωσης δωροεπιταγών: από 2 Ιανουαρίου 2024 έως και 15 Φεβρουαρίου 2024.
  • 250€ για αγορές/υπηρεσίες από τα καταστήματα εστίασης εντός του εμπορικού κέντρου OneSalonica που συμμετέχουν στην παροχή αυτή. Η αξία αγορών/υπηρεσιών ανά κατάστημα ορίζεται από τα καταστήματα που συμμετέχουν στην παροχή (εξαργύρωση) και αναγράφεται στο σώμα κάθε δωροεπιταγής. Δυνατότητα εξαργύρωσης δωροεπιταγών: από 2 Ιανουαρίου 2024 έως και 15 Φεβρουαρίου 2024.

ΔΩΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β (ισχύει μόνον για τη Μεγάλη Κλήρωση)

Χρηματικό ποσό πέντε χιλιάδων (5.000) Ευρώ και μία δωροεπιταγή συνολικής αξίας 500€ για αγορές από τα εμπορικά καταστήματα εντός του εμπορικού κέντρου One Salonica που συμμετέχουν στην παροχή αυτή. Η αξία αγορών ανά κατάστημα ορίζεται από τα καταστήματα που συμμετέχουν στην παροχή αυτή. Δυνατότητα εξαργύρωσης δωροεπιταγής: από 2 Ιανουαρίου 2023 έως και 15 Φεβρουαρίου 2024.

Β) Στο νικητή της Πρώτης Κλήρωσης θα απονεμηθεί ένα από τα Δώρα Κατηγορίας Α ανωτέρω, κατά τη σειρά προτεραιότητας απονομής του. Σε καθένα από τους νικητές της Δεύτερης και της Τρίτης Κλήρωσης, αντίστοιχα, θα απονεμηθεί ένα από τα Δώρα Κατηγορίας Α και τα Πρόσθετα Δώρα Κατηγορίας Α, κατά τη σειρά προτεραιότητας απονομής τους, αντίστοιχα.

Γ) Η απονομή των ως άνω δώρων θα γίνει με ειδική κλήρωση που διεξαχθεί αμέσως μετά την ανάδειξη των νικητών της Πρώτης, Δεύτερης και Τρίτης Κλήρωσης, αντίστοιχα, με διασφάλιση της τυχαίας επιλογής κάθε δώρου προς τον αντίστοιχο νικητή.

Δ) Το Χρηματικό ποσό του Δώρου Κατηγορίας Β  θα μεταφερθεί με τραπεζικό έμβασμα από την Διοργανώτρια στον τραπεζικό λογαριασμό του νικητή της Μεγάλης Κλήρωσης, κατά τα προβλεπόμενα στον όρο 5 κατωτέρω.

5. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΙΚΗΤΗ, ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΩΡΩΝ

Α)    Όλοι οι νικητές θα ειδοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για την ανάδειξή τους και τη διαδικασία παραλαβής των Δώρων τους, με ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής, εντός 2 εργάσιμων ημερών από του χρόνου που θα γίνει η σχετική κλήρωση. Η Διοργανώτρια δικαιούται αλλά δεν υποχρεούται να επιβεβαιώσει τηλεφωνικά την παραλαβή του ως άνω ηλεκτρονικού μηνύματος από κάθε νικητή, εντός της ίδιας ως άνω προθεσμίας.

Β) Ειδικώς ο νικητής  της Μεγάλης Κλήρωσης θα πρέπει να διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό σε τράπεζα της Ελλάδος στο όνομά του είτε ως κύριος δικαιούχος είτε ως συνδικαιούχος και να προσκομίσει σχετικό αποδεικτικό έγγραφο (το «Αποδεικτικό Λογαριασμού») στη Διοργανώτρια, εντός της προθεσμίας που προβλέπεται στην παράγραφο (Δ) του παρόντα όρου, προκειμένου να λάβει το χρηματικό ποσό του Δώρου Κατηγορίας Β’.

Γ) Επιπλέον με το ηλεκτρονικό μήνυμα της παρ. Α ανωτέρω, θα αποσταλεί σε κάθε νικητή από τη Διοργανώτρια έντυπο το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί, υπογραφεί και αποσταλεί σ’ αυτήν εντός της προθεσμίας της παραγράφου (Δ) παρακάτω, ώστε να είναι εφικτή η απόδοση του Δώρου του ή/και η κατάθεση του χρηματικού ποσού του Δώρου Κατηγορίας Β΄ στον τραπεζικό λογαριασμό του νικητή της Μεγάλης Κλήρωσης. Τυχόν έξοδα που θα προκύψουν (από την τράπεζα του  νικητή της Μεγάλης Κλήρωσης) μέσω της διαδικασίας κατάθεσης του ως άνω ποσού στον λογαριασμό του νικητή, επιβαρύνουν την Διοργανώτρια.

Δ) Η κατακύρωση των νικητών και η απόδοση των Δώρων τελεί υπό την αναβλητική αίρεση της προσκόμισης από κάθε νικητή στη Διοργανώτρια των ακολούθων εγγράφων, εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που κάθε νικητής θα ειδοποιηθεί σχετικά από τη Διοργανώτρια, ήτοι:

(ι) αναγνωριστικού δημόσιου εγγράφου, όπως δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή οποιουδήποτε άλλου δημόσιου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτοπροσωπία του νικητή,

(ιι) του Αποδεικτικού Λογαριασμού του νικητή της Μεγάλης Κλήρωσης ειδικά,

(ιιι) του εντύπου της παραγράφου (Γ) ανωτέρω, συμπληρωμένου και υπογεγραμμένου από κάθε νικητή, αντίστοιχα και

(ιν) της Απόδειξης Αγοράς κάθε νικητή.

Ε) Εάν δεν καταστεί εφικτή η ειδοποίηση οποιουδήποτε νικητή από τη Διοργανώτρια, εντός της προθεσμίας της παραγράφου (Α) του παρόντα όρου (η αδυναμία ειδοποίησης του νικητή θα αποδεικνύεται πλήρως με την απλή βεβαίωση του αρμόδιου για την επικοινωνία με τον νικητή υπαλλήλου της Διοργανώτριας), ή εάν οποιοσδήποτε νικητής δεν προσκομίσει στη Διοργανώτρια οποιοδήποτε των εγγράφων του που αναφέρονται στην παράγραφο (Δ) του παρόντα όρου, εντός της προβλεπόμενης στην παράγραφο αυτή προθεσμίας, ή εάν τα στοιχεία της Απόδειξης Αγοράς του δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθούν από τη Διοργανώτρια κατά τα οριζόμενα στον όρο 2 παρ. (Β) ή διαπιστωθεί ότι η συμμετοχή του είναι άκυρη επειδή δεν συντρέχουν οι ανωτέρω αναφερόμενες προϋποθέσεις έγκυρης συμμετοχής στο διαγωνισμό ή διαπιστωθεί ότι δεν έχει δηλώσει τα ορθά στοιχεία του στη φόρμα συμμετοχής με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ταυτοποιηθεί ως συμμετέχων, τότε χάνει κάθε δικαίωμα, απαίτηση ή αξίωση διεκδίκησης του αντίστοιχου Δώρου, το οποίο απόλλυται οριστικά για αυτόν και θα αποδοθεί στον επόμενο κατά σειρά προτεραιότητας/ ανάδειξης από την κλήρωση, αναπληρωματικό νικητή. Εάν επισυμβεί οποιαδήποτε των παραπάνω περιπτώσεων ως προς τον αναπληρωματικό νικητή, στη θέση του θα υπεισέλθει ο δεύτερος αναπληρωματικός, αντίστοιχα.  Η ενημέρωση των αναπληρωματικών  θα γίνει από τη Διοργανώτρια κατά σειρά προτεραιότητας κατά τον ίδιο τρόπο με τον αρχικό νικητή. Σε περίπτωση που δεν κατακυρωθεί ή δεν αποδεχθεί το χρηματικό έπαθλο εντός της τασσομένης προθεσμίας ούτε και ο τελευταίος αναπληρωματικός, η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους συγκεκριμένους νικητές (αρχικό και αναπληρωματικούς) και διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει ή να μη διαθέσει το Δώρο κατά τη διακριτική της ευχέρεια, δεδομένου ότι θα έχει εκπληρώσει πλήρως τις υποχρεώσεις της απέναντι στον αρχικό νικητή κάθε κλήρωσης του όρου 2 και τους αναπληρωματικούς αυτού, αντίστοιχα.

ΣΤ) Οι νικητές φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την πλήρη και ορθή αναγραφή και αποστολή των στοιχείων τους προς τη Διοργανώτρια. Ελλιπής ή μη ορθή ή μη αληθής αναγραφή και αποστολή των στοιχείων οποιουδήποτε  νικητή, παρέχει το δικαίωμα στη Διοργανώτρια να τον αποκλείσει από το Διαγωνισμό, εκτός αν άλλως ορίζεται στους παρόντες Όρους.

Ζ) Τα Δώρα του Διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με προϊόντα ισόποσης αξίας, μετρητά ή άλλες ισόποσες παροχές.

Η) Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονοματεπώνυμα των νικητών και αναπληρωματικών στην επίσημη ιστοσελίδα της www.onesalonica.com και να προβεί σε διαφημιστική προβολή και εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως ενδεικτικά της διεξαγωγής των κληρώσεων του όρου 2 και της παράδοσης των Δώρων.

Θ) Κατόπιν της παράδοσης των Δώρων, η Διοργανώτρια Εταιρεία απαλλάσσεται από οποιαδήποτε περαιτέρω ευθύνη και υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων και των νικητών, οι δε νικητές του παρόντος Διαγωνισμού ουδεμία άλλη απαίτηση ή αξίωση διατηρούν έναντι της Διοργανώτριας, οικονομικής ή άλλης φύσεως, στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού.

  1. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜOΣ ΝΙΚΗΤH

Κάθε νικητής μπορεί να αποκλεισθεί σε οποιοδήποτε στάδιο του Διαγωνισμού, ακόμα και σε αυτό της απόδοσης του Δώρου του, εφόσον συντρέξει έστω ένας από τους ακόλουθους λόγους:

– σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες Όρους ή παραβιάσει ή δεν πληροί αυτούς στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι τους ουσιώδεις,

–  λόγω κωλύματός του, δυνάμει των παρόντων Όρων,

– σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία της Διοργανώτριας με το νικητή, εντός των προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες Όρους,

– σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν παρουσιασθεί για να παραλάβει το Δώρο του   ή δεν προσκομίσει τα αιτούμενα για την παραλαβή του έγγραφα και στοιχεία εντός των προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες Όρους ή παρουσιασθεί εκπρόθεσμα για την παραλαβή του Δώρου του ή προσκομίσει εκπρόθεσμα τα ως άνω στοιχεία.

-σε περίπτωση που κατά το χρόνο κατακύρωσης του Δώρου, δεν είναι δυνατή η εξακρίβωση από την Διοργανώτρια των στοιχείων της Απόδειξης Αγοράς για οποιονδήποτε λόγο.

– λόγω ανικανότητας του νικητή προς δικαιοπραξία.

7. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταθέσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή τροποποιήσει τον διαγωνισμό. Έχει επίσης τη δυνατότητα να ακυρώσει συμμετοχές που προσβάλλουν την εικόνα της, τα χρηστά ήθη και έθιμα, τη δημόσια αιδώ, κ.λπ.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό αυτό συνεπάγεται την πλήρη γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής και των όρων χρήσης της ιστοσελίδας www.onesalonica.com που είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα αυτή, καθώς και τη συνακόλουθη παραίτηση των συμμετεχόντων από κάθε σχετική αξίωση, απαίτηση και δικαίωμα έναντι του Διοργανωτή. Επίσης, η συμμετοχή στον διαγωνισμό καθώς και η αποδοχή των δώρων από τους νικητές ισοδυναμεί αυτομάτως με δήλωση απαλλαγής ευθύνης του διοργανωτή από κάθε ευθύνη χωρίς κανένα περιορισμό.

Οι Συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι η λειτουργία της ιστοσελίδας της Διοργανώτριας δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου. Γενικότερα, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό μπορεί να τύχει μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες τόσο του εν λόγω διαδικτυακού τόπου όσο και της υπάρχουσας τεχνολογίας στην οποία στηρίζεται, οι οποίες είναι πέραν του ελέγχου και των ορίων ευθύνης της Διοργανώτριας. Για τους λόγους αυτούς, η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων ή παντός τρίτου στις περιπτώσεις αυτές.

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τα Δώρα καθώς και να αυξήσει ή μειώσει τον αριθμό τους, με αντίστοιχη τροποποίηση και του αριθμού των τελικών νικητών του Διαγωνισμού.

Η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων ως άνω Δώρων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να επικοινωνήσει στη διεύθυνση (e-mail): marketing@onesalonica.com

Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, τα διακριτικά γνωρίσματα, σε λέξεις ή ενδείξεις που προσομοιάζουν προς τα σήματα, brands ή οποιεσδήποτε μεταφράσεις αυτών ή το διακριτικό τίτλο ή την επιχειρηματική δραστηριότητα ή τις ευρεσιτεχνίες της Διοργανώτριας ή του ομίλου εταιρειών στον οποίο ανήκει.

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα, μονομερώς σε οποιοδήποτε στάδιο και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να ματαιώσει, να αναβάλει το Διαγωνισμό ή/και να τροποποιήσει τους παρόντες Όρους, εφόσον τούτο κριθεί απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, γνωστοποιώντας τούτο μέσω σχετικής ανακοίνωσής της στην επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού.

Οι ως άνω τροποποιήσεις των παρόντων Όρων Συμμετοχής θα είναι δεσμευτικές για όλους τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό. Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη έναντι των συμμετεχόντων ή τρίτων αναφορικά με οποιαδήποτε τέτοια μεταβολή, ανάκληση, ματαίωση ή χρονική μετάθεση του παρόντος Διαγωνισμού.

Παρά το γεγονός ότι η Διοργανώτρια λαμβάνει κάθε κατάλληλο και αναγκαίο μέτρο, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή διενέργεια και λειτουργία του Διαγωνισμού, υπάρχει περίπτωση να παρουσιασθούν σφάλματα. Σε τέτοια περίπτωση, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τον μετριασμό, διόρθωση ή/και απάλειψή τους.

Με την παρέλευση της περιόδου διεξαγωγής του διαγωνισμού και της κατακύρωσης των Δώρων στους νικητές, κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας παύει να υφίσταται.

Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να διακόψει ή να ολοκληρώσει το διαγωνισμό ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς να αναφέρει τις αιτίες. Η Διοργανώτρια μπορεί να κάνει χρήση αυτού του δικαιώματός της για παράδειγμα όταν για τεχνικούς λόγους (π.χ. λόγων ιών στο σύστημα υπολογιστών, παρεμβολών ή σφαλμάτων στο υλικό ή/και λογισμικό) ή νομικούς λόγους δεν είναι δυνατόν να διασφαλιστεί η ορθή διεξαγωγή του διαγωνισμού. Εάν αιτία για τη διακοπή του διαγωνισμού είναι κάποιος συμμετέχων, η Διοργανώτρια μπορεί να απαιτήσει από το συγκεκριμένο άτομο αποζημίωση για τη ζημία που υπέστη.

8. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ/ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ

Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Όλες οι διαφορές που προκύπτουν από τους παρόντες όρους θα υπόκεινται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων του Πειραιά.

9. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Διοργανώτρια ενημερώνει με την παρούσα τους Συμμετέχοντες, υπό την ιδιότητα του υπευθύνου επεξεργασίας, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (εφεξής «ΓΚΠΔ») και τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ισχύουν, για το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει, την πηγή συλλογής τους, τον λόγο της συλλογής τους και της επεξεργασίας τους, τους τυχόν αποδέκτες αυτών, τον χρόνο τήρησής τους, την τυχόν διαβίβασή τους εκτός Ε.Ε. καθώς και για τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα δεδομένα σας ως Διαγωνιζόμενοι και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε.

Στο πλαίσιο και για τις ανάγκες του Διαγωνισμού η Διοργανώτρια θα τηρήσει αρχείο με προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων, που καταχωρούνται κατά την υποβολή της συμμετοχής σας κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα και θα επεξεργαστούν αυτά αποκλειστικά στο πλαίσιο του ως άνω σκοπού.

Τα δεδομένα αυτά παρέχονται στην Διοργανώτρια απευθείας από εσάς, ως υποκείμενα των δεδομένων. Η παροχή των δεδομένων σας δεν είναι υποχρεωτική, τυχόν δε άρνησή σας να τα παρέχετε έχει ως συνέπεια να μη λάβετε μέρος στον Διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα, η Διοργανώτρια θα τηρήσει αρχείο με τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα:

(1) των Συμμετεχόντων: (α) Ονοματεπώνυμο, (β) Αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας (γ) Φύλο (προαιρετικά), δ) Αριθμό απόδειξης, Κατάστημα από το οποίο πραγματοποιήθηκε η αγορά και Αξία αγοράς, ε) Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

(2) των Νικητών και/ή των Αναπληρωματικών που θα αποδεχτούν τα Δώρα: (α) Ονοματεπώνυμο, (β) Αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας (γ) Φύλο (προαιρετικά), δ) Αριθμό απόδειξης, Κατάστημα από το οποίο πραγματοποιήθηκε η αγορά και Αξία αγοράς, ε) Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, (στ) Διεθνή Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού (ΙΒΑΝ), (ζ) άλλα στοιχεία που εμπεριέχονται στα έγγραφα ταυτοπροσωπίας που δύναται να υποδεικνύονται κατά τα ανωτέρω από τη Διοργανώτρια προς τους σκοπούς επιβεβαίωσης της ταυτοπροσωπίας των Νικητών για την παραλαβή των Δώρων.

Τα δεδομένα αυτά θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού,  αλλά και της εν γένει χρήσης/εκμετάλλευσης του υλικού που θα προκύψει στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, σύμφωνα με τους παρόντες όρους.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων και των Νικητών και/ή Αναπληρωματικών λαμβάνει χώρα αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς εξυπηρέτησης/διενέργειας  του παρόντος Διαγωνισμού και της διαδικασίας απόδοσης των χρηματικών επάθλων. Νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας είναι η συγκατάθεσή σας, σύμφωνα με τα άρθρα 6 παρ. 1 α’ ΓΚΠΔ.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων εν προκειμένω συνίσταται στη συλλογή, καταγραφή, αποθήκευση, επεξεργασία, και σε οποιαδήποτε άλλη χρήση είναι απολύτως απαραίτητη για την διεξαγωγή του Διαγωνισμού και για την απόδοση των χρηματικών επάθλων στους Νικητές ή/και Αναπληρωματικούς σύμφωνα με τους παρόντες όρους. Τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων θα χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια και για την επικοινωνία με τους Συμμετέχοντες καθ’ όλη τη Διάρκεια του Διαγωνισμού και προς τους σκοπούς διεξαγωγής αυτού.

Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό παρέχουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση τους στη Διοργανώτρια για την προβολή του Διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του. Στο πλαίσιο αυτό, η Διοργανώτρια θα ανακοινώσει το ονοματεπώνυμο των Νικητών και/ή κατά περίπτωση των Αναπληρωματικών δημοσίως στον ιστότοπο της Διοργανώτριας: onesalonica.com. Οι Νικητές και/ή κατά περίπτωση οι Αναπληρωματικοί ρητώς και ανεπιφύλακτα παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και συναινούν στην ως άνω χρησιμοποίηση εκ μέρους της Διοργανώτριας των προσωπικών τους δεδομένων που προκύπτουν από τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, με σκοπό να κοινοποιηθούν, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού.

Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων θα είναι καταρχήν μόνο οι αρμοδίως εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι της Διοργανώτριας που είναι επιφορτισμένοι με καθήκοντα για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού. Η Διοργανώτρια δύναται να κοινοποιεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των Συμμετεχόντων και των Νικητών ή/και Αναπληρωματικών σε κατηγορίες προσώπων ή φορέων (αποδέκτες), στους οποίους θα κοινοποιηθούν τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων και των Νικητών ή/και Αναπληρωματικών, όπως, ενδεικτικά, εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής.

Οι αποδέκτες έχουν πρόσβαση μόνο σε όσα από τα Προσωπικά σας Δεδομένα είναι απολύτως απαραίτητα για την εκπλήρωση των καθηκόντων ή την παροχή των υπηρεσιών που έχουν αναλάβει απέναντι στην Διοργανώτρια στο πλαίσιο του Διαγωνισμού. Οι κατηγορίες αυτές είναι οι ακόλουθες:

1. Εκτελούντες την επεξεργασία: η Διοργανώτρια συνεργάζεται με τους ακόλουθους εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της, 

• πάροχοι υπηρεσιών προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών

• πάροχοι υπηρεσιών φιλοξενίας (hosting)

υπό τον όρο τήρησης της εμπιστευτικότητας των δεδομένων σας.

2. Δικηγόροι, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο για την άσκηση των δικαιωμάτων της Διοργανώτριας και την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της

3. Δικαστικοί επιμελητές, συμβολαιογράφοι, δικαστικές, εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές, καθώς και ελεγκτικές  αρχές, εφόσον αυτό επιβάλλεται από νομοθετικές διατάξεις ή δικαστικές αποφάσεις ή κατόπιν σχετικών νομίμων αιτημάτων αυτών κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων και των Νικητών ή/και των Αναπληρωματικών θα παραμένουν και θα αποθηκεύονται σε ασφαλή διακομιστή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν θα διαβιβάζονται σε προορισμούς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων και των Νικητών ή/και Αναπληρωματικών θα τηρηθούν για όσο χρονικό διάστημα είναι απολύτως αναγκαίο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και θα καταστρέφονται ή/και θα διαγράφονται μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Μετά από εξακρίβωση της ταυτότητάς σας, ως Υποκείμενα των Προσωπικών Δεδομένων έχετε τα παρακάτω δικαιώματα:

Δικαίωμα ενημέρωσης:

Η ΔΙΟΡΓΑΝΏΤΡΙΑ οφείλει να σας ενημερώνει για την επεξεργασία στην οποία υποβάλλει τα δεδομένα σας, όπως για το ποια δεδομένα επεξεργάζεται, για ποιο σκοπό, για ποιο χρονικό διάστημα τα κρατάει, χρησιμοποιώντας σαφή και απλή διατύπωση.

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε από την ΔΙΟΡΓΑΝΏΤΡΙΑ επιβεβαίωση για το κατά πόσον ή όχι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία και, εάν συμβαίνει αυτό, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα αυτά.

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε από την ΔΙΟΡΓΑΝΏΤΡΙΑ τη διόρθωση τυχόν ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων και τη συμπλήρωση τυχόν ελλιπών δεδομένων σας.

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την ΔΙΟΡΓΑΝΏΤΡΙΑ τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων, το οποίο δύναται να ικανοποιηθεί εφόσον συντρέχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε το δικαίωμα να εξασφαλίσετε από την ΔΙΟΡΓΑΝΏΤΡΙΑ τον περιορισμό της επεξεργασίας, εφόσον συντρέχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα εναντίωσης:

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε, ανά πάσα στιγμή, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Η ΔΙΟΡΓΑΝΏΤΡΙΑ στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να σταματήσει την επεξεργασία, εκτός και αν καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ως υποκειμένου των δεδομένων ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Δικαίωμα σε ανθρώπινη παρέμβαση στα πλαίσια απόφασης μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την ΔΙΟΡΓΑΝΏΤΡΙΑ να μην υποβάλλεστε, εφόσον συντρέχει περίπτωση, σε διαδικασία λήψης απόφασης αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που σας αφορούν ή σας επηρεάζει σημαντικά με παρόμοιο τρόπο.

Δικαίωμα φορητότητας:

Έχετε το δικαίωμα ζητήσετε από την ΔΙΟΡΓΑΝΏΤΡΙΑ να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, ή να τα διαβιβάσει η ΔΙΟΡΓΑΝΏΤΡΙΑ σε άλλο πάροχο.

 

Επισημαίνεται ότι η Διοργανώτρια έχει σε κάθε περίπτωση δικαίωμα να αρνηθεί μερικώς ή πλήρως την ικανοποίηση του αιτήματός σας για περιορισμό στην επεξεργασία ή διαγραφή των δεδομένων σας, εάν η επεξεργασία ή η τήρηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν είναι απαραίτητη για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομίμων δικαιωμάτων της ή την εκπλήρωση νομίμων υποχρεώσεών της. 

Η Διοργανώτρια οφείλει να απαντήσει στο αίτημά σας εντός μηνός από την παραλαβή του. Η εν λόγω προθεσμία δύναται να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται κατά την κρίση της Διοργανώτριας λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων και σε αυτήν την περίπτωση η Διοργανώτρια θα σας ενημερώσει εντός μηνός από την παραλαβή για την εν λόγω παράταση, καθώς και για τους λόγους καθυστέρησης. Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας ή για θέματα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως στο Γραφείο Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) της Εταιρείας με φυσική ή ηλεκτρονική αλληλογραφία χρησιμοποιώντας τα εξής στοιχεία: Ταχυδρομική διεύθυνση, emaildpo: dpo@onesalonica.com.

Εάν η Διοργανώτρια δεν ενεργήσει επί του αιτήματός σας κατά την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων ή κατόπιν της απαντήσεώς της κρίνετε ότι παραβιάζονται τα ανωτέρω αναφερθέντα δικαιώματά σας έχετε τη δυνατότητα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Λ. Κηφισίας 1-3, 115 23, Αθήνα, https://www.dpa.gr/, τηλ. 2106475600.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μην χρησιμοποιείτε τα κοινωνικά δίκτυα και τις πλατφόρμες τους. Για την άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων σας ή για θέματα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθύνεστε εγγράφως στο Γραφείο Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) της Εταιρείας με φυσική ή ηλεκτρονική αλληλογραφία χρησιμοποιώντας τα εξής στοιχεία: Ταχυδρομική διεύθυνση, emaildpo: dpo@onesalonica.com.