λιστα νεων

Back to School @ One Salonica

Pack your cool styles at One Salonica, we’re going back to school!

Έτοιμοι για την επιστροφή στα θρανία με τα πιο trendy φθινοπωρινά styles από τα επώνυμα brands του One Salonica outlet mall, σε Super Outlet τιμές! Ανακαλύψτε τα top Back to School Styles εδώ

 Διαδραστικό Back to School Party by Anemoskorpismata

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 18:00 και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 12:00, τα Anemoskorpismata σας υποδέχονται στο One Salonica για το πιο ξέφρενο Back to School party! Oι animateurs μαζί με τους μικρούς μας φίλους θα ανοίξουν την κανούργια σχολική χρονια με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Οι μικροί μας επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μέρος σε μουσικοχορευτικούς διαγωνισμούς, διαδραστικά παιχνίδια και να αποχαιρετίσουν το καλοκαίρι. 

Παράλληλα,την Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο από τις 11:00 έως τις 13:00, θα μπορέσουν να κάνουν θεματικό face painting και hair styling από την ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποκλειστικά με προϊόντα KIKO MILANO. 

Από την Δευτέρα 5 έως και το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, το Back to School σκηνικό σας περιμένει στο ισόγειο του One Salonica outlet mall για να βγάλετε τις πιο Back to Cool φωτογραφίες.

  Zero Waste Music Festival @ One Salonica

Το Σάββατο 3/9 από τις 12:00 έως τις 16:00 το One Salonica υποδέχεται το Zero Waste Music Festival, την μεγαλύτερη Πράσινη Γιορτή της πόλης!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο ισόγειο του εμπορικού, οι μικροί φίλοι του One Salonica θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαδραστικά βιωματικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία θα μάθουν για τον σημαντικό σκοπό και τους τρόπους ανακύκλωσης, θα γνωρίσουν τον καφέ κάδο, αλλά και για τη διαλογή των απορριμμάτων στην πηγή.

Ακόμα, οι επισκέπτες θα μπορούν να εγγραφούν στο Return the goodνα ξεκινήσουν να μετράνε καλές πράξεις για το περιβάλλον και να συμμετέχουν στον διαγωνισμό για 2 ηλεκτρικά πατίνια και 50 kitπου το κάθε ένα θα έχει οικιακό καφέ κάδο & οικολογικό ποτήρι πολλαπλών χρήσεων.

Παράλληλα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Ερωτικού και του Ράδιο Θεσσαλονίκη θα ντύνει τη δράση με μουσική και θα μεταφέρει live το κλίμα της δράσης στο αέρα του ραδιοφώνου, όπου θα έχει διάδραση με τα παιδιά και όσους συμμετέχουν στα εργαστήρια.