Λιστα καταστηματων

VARDAS

 VARDAS

Ύστερα από 79 χρόνια, τα καταστήματα VARDAS, έχοντας επενδύσει στο καλό γούστο, στην κομψότητα και την ποιότητα, πάνω από όλα, έχουν μια σταθερή επιρροή και παρουσία στο χώρο της ελληνικής ένδυσης.

 

Παρακολουθώντας επί σειρά ετών τις τάσεις και τις επιρροές της μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρεία VARDAS έχει καταφέρει να προσαρμόζει το έτοιμο ένδυμα αλλά και το Made-To-Measure στο στιλ του καθενός ξεχωριστά με γνώμονα πάντα την σχέση τιμής και ποιότητας.

 

Οι επιλογές τόσο των casual ενδυμάτων όσο και τα πατρόν για κάθε σωματότυπο σε ότι αφορά την formal ένδυση, είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας εμπειρίας και αντανακλούν κομψότητα, άνεση, και διαφορετικότητα.   

 

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να αισθάνονται άνετα οι πελάτες της, όταν βρίσκονται στους χώρους των καταστημάτων και να βρίσκουν πάντα δημιουργίες που εκφράζουν τον εαυτό και την διάθεσή τους.

 

Στόχος της εταιρείας η δημιουργία μιας μακροχρόνιας σχέσης ζωής με τους πελάτες της, στην οποία ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η ποιότητα αποτελούν αδιαπραγμάτευτες άξιες.

 

Επισκεφθείτε τα καταστήματα VARDAS και το www.vardas.gr και ανακαλύψτε την πιο κομψή συλλογή!