Λιστα καταστηματων

THE BOSTONIANS

 

 

 

Η “THE BOSTONIANS” ιδρύθηκε το 1985 και επί 30 χρόνια κυριαρχεί στο χώρο του casual ανδρικού ντυσίματος.

 

Η συλλογή THE BOSTONIANS  εμπνέεται από το διαχρονικό τυπικό στυλ της Αμερικανικής κολεγιακής ζωής. Η συλλογή  “Ανοιξη Καλοκαίρι” αποτίει φόρο τιμής στην πεμπτουσία του preppy look! Διαχρονικά και κομψά, αυτά είναι τα ρούχα που ορίζουν το στυλ της. Πουκάμισα καρό, σε casual υφάσματα όπωςμαλακές πλυμένες φανέλες - βιέλες καθώς και basic υφάσματα όπως oxford (πλυμένα), ποπλίνες επεξεργασμένες  έτσι ώστε να δίνουν την αίσθηση απαλού vintage (peach finish). Classic basic fit, αλλά και στενότερες φόρμες slim fit με μαλακούς γιακάδες.

 

Dress Shirts: Για τον πιο απαιτητικό πελάτη The Bostonians,  η συλλογή προσφέρει formal πουκάμισα σε μονόχρωμα υφάσματα τωνοποίων η απλότητα και η μονοχρωμία σπάει διακριτικά με μικροσκοπικά σχέδια   στην ίδια την ύφανση. Polo πικέ σε 2κλωνο βαμβάκι αλλά και American Pima cotton σε πολλά χρώματα καιαποχρώσεις. Heavy polos για όλες τις ώρες της ημέρας, σε χρώματα και εμβληματικές κολεγιακές παραστάσεις.

 

Τέλος, παντελόνια chino και sporty μπουφάν ολοκληρώνουν τη συλλογή που μαζί με τα απαραίτητα αξεσουάρ, φουλάρια & ζώνες δημιουργεί total looks με τα οποία μπορεί κανείς να αισθάνεται κομψός, σίγουρος αλλά ταυτόχρονα και ενημερωμένος.