Λιστα καταστηματων

SPORTS ARENA

 

 

 

 

Το Sports Arena Outlet Store συγκεντρώνει τις αντιπροσωπείες των οίκων Saucony, Fila, Arena και Second Skin σε είδη της προηγούμενης σεζόν. Τα προϊόντα μας καλύπτουν τις ανάγκες όσων ασχολούνται με τα σπορ και κυρίως με το τρέξιμο, τη κολύμβηση και την αθλητική μόδα.

Η Saucony είναι από τις πιο παλιές αθλητικές εταιρίες με έτος ίδρυσης το 1898. Είμαστε ένα με το τρέξιμο. Υπάρχουμε και λειτουργούμε αποκλειστικά για τους δρομείς και τις ανάγκες τους. Παπούτσια, ρούχα αλλά και ότι χρειάζεται ένας δρομέας για να τρέξει στο δρόμο, στο ταρτάν ή στο βουνό.

Η Arena είναι η αυθεντική μάρκα μαγιό για υδάτινα σπορ τόσο για αθλητές όσο και για αληθινούς λάτρεις του νερού και της θάλασας. Οπουδήποτε υπάρχουν υδάτινα σπορ υπάρχει και η Arena. Στο κατάστημα θα βρείτε ότι χρειάζεται ένας κολυμβητής. Μαγιό, σκουφάκια, γυαλιά κολύμβησης, σαγιονάρες συνθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ενός κολυμβητή και όλα αυτά θα τα βρείτε σε άριστη ποιότητα στο χώρο της Arena.

Η Fila αποτελεί τον γνησιότερο εκφραστή της Ιταλικής άποψης στο design, όπου το ταλέντο και η φαντασία της μόδας συναντά την κίνηση και την αδρεναλίνη των sports. Με ολοκληρωμένες συλλογές ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ για το Running, το Basketballκαι το Casual ντύσιμο η Fila συνεχίζει να δημιουργεί και να εκφράζει τις τάσεις της επόμενης μέρας.

H Second Skin ιδρύθηκε το 2009 και τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μία ισχυρή σχέση με πολλούς φίλους της στο χώρο του sportswear. Με έμφαση στην καθημερινή ένδυση δρόμου και αθλητικού casual στυλ, κάθε κομμάτι Second Skin έχει σχεδιαστεί με σκοπό την άνεση και το στυλ στη καθημερινότητα με υψηλή αξία και χαμηλή τιμή.