Λιστα καταστηματων

SEPHORA

 

 

Η εταιρία SEPHORA GREECE ΑΕ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με 36 καταστήματα καλλυντικών, αλλά έχει και παρουσία σε 29 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

Tο μυστικό της επιτυχίας των καταστημάτων SEPHORA που τα καθιστά τόσο μοναδικά παγκοσμίως, συνοψίζεται σε 5 λέξεις: Εμπειρία, Ελευθερία, Ενημέρωση, Επιλογή, Εξυπηρέτηση.

 

Στα πιο διάσημα καταστήματα σε Ευρώπη και Αμερική, το περιβάλλον βασίζεται στο "freeshopping experience" ώστε να αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο τα καλλυντικά. Εξειδικευμένο προσωπικό απαντά σε κάθε σας απορία, χωρίς να καθοδηγεί. Δεν είναι τυχαίο ότι celebrities σε όλον τον κόσμο επιλέγουν τα Sephora για την προσωπική τους εμπειρία ομορφιάς.

 

Στα Sephora υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής. Θα βρείτε όλες τις γνωστές μάρκες καλλυντικών και τα επώνυμα αρώματα, αλλά και τις αγαπημένες σας αποκλειστικές πρωτοποριακές σειρές καλλυντικών που δημιουργούν τις παγκόσμιες τάσεις όπως Make upFor Ever, Strivectin και πολλές άλλες. Στα Sephora η μόδα δεν ακολουθείται, δημιουργείται!

 

Παράλληλα, τα SEPHORA έχουν τα δικά τους ομώνυμα καλλυντικά, τα οποία χάρη στην ποιότητα και την συσκευασία τους θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα σε όλο το κόσμο και κερδίζουν κάθε μέρα όλο και περισσότερες θαυμάστριες στην Ελλάδα. Ονειρεμένες σκιές,αφρόλουτρα που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις, κρέμες σώματος που σας ταξιδεύουν και όλα τα ασύλληπτα gadgets και αξεσουάρ που κάνουν την καθημερινή σας ομορφιά ένα ατέλειωτο παιχνίδι!