Λιστα καταστηματων

REPLAY

 

Η προέλευση του ονόματος “REPLAY” συνδέεται στενά με τη φιλοσοφία του προϊόντος και του ανθρώπου που το εμπνεύστηκε το 1978. Στην διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλου της Αργεντινής, ο ιδρυτής της εταιρείας, Claudio Buziol, πρόσεξε τη λέξη “REPLAY” να αναβοσβήνει στην οθόνη του γηπέδου και σχεδόν αμέσως αποφάσισε ότι αυτό θα ήταν το τέλειο όνομα για μια σειρά ενδυμάτων που σκόπευε να δημιουργήσει, επανερμηνεύοντας το παρελθόν με ένα σύγχρονο τρόπο. Έτσι γεννήθηκαν τα denim και τα smartcasual ενδύματα Replay.

 

Συνώνυμα του αυθεντικού και ανεπιτήδευτου στυλ, της πρωτοτυπίας και της casual άνεσης, τα ρούχα που περιλαμβάνονται στις συλλογές Replay, στο One Salonica outlet mall, διακρίνονται για την άψογη εφαρμογή και τον δυναμικό σχεδιασμό τους, την ανθεκτικότητα, την υψηλή ποιότητά τους και την προσοχή που δίνουν στην παραμικρή λεπτομέρεια. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά τους, αποτελούν για περισσότερες από τρεις δεκαετίες την πρώτη επιλογή για εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Trendy και ταυτόχρονα διαχρονικά γοητευτικά, τα Replay μοιάζουν να δικαιώνουν εκείνους που πιστεύουν πως οι μόδες αλλάζουν, το στυλ όμως είναι παντοτινό. Σε κάθε κολεξιόν το brand REPLAY υπογράφει περίπου από 1.000 διαφορετικά κομμάτια, που συμβαδίζουν με τις τάσεις κάθε σεζόν χωρίς να τις αντιγράφουν, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα στο One Salonica σε πολύ χαμηλές outlet τιμές!

 

Με έτος ίδρυσης το 1981 και έδρα το Asolo (Τρεβίζο), η REPLAY (Fashion Box) δραστηριοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα. Διεθνής ηγέτιδα στον τομέα των ενδυμάτων δημιουργεί, προωθεί και εμπορεύεται casual ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά με τις επωνυμίες REPLAY, REPLAY & SONS και WE ARE REPLAY. Σήμερα, τα προϊόντα της Fashion Box πωλούνται σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, σε όλη την Ευρώπη, καθώς και στη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Λ. Αμερική και την Αφρική. Το δίκτυο διανομής περιλαμβάνει 200 stand-alone καταστήματα και ένα δίκτυο χονδρικής διανομής με 3.000 multibrand σημεία πώλησης.