Λιστα καταστηματων

OXFORD COMPANY

 

 

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Η Oxford Company έχει ως αντικείμενο το σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διάθεση διακεκριμένων ενδυμάτων, υψηλής ποιότητας. Η εταιρία επικεντρώθηκε από το ξεκίνημά της στο πουκάμισο. Η αφοσίωσή της στο ένδυμα αυτό, το οποίο θεωρείται “το δεύτερο δέρμα του άνδρα”, της παρείχε μεγάλη εξειδίκευση.

 

Το όνομα Oxford, προέρχεται από το παγκοσμίως γνωστό ύφασμα “Oxford”, το οποίο ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες, λόγω της ιδιαίτερης ύφανσης και υφής του. Η μακροχρόνια εμπειρία, η εξειδίκευση και το πάθος για τη λεπτομέρεια, κατέστησαν την Oxford μία δυναμική και πρωτοπόρα εταιρία, που υπηρετεί κλασικές αξίες και θέτει αισθητικά πρότυπα.

 

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ

 

Μέσα από την ιδέα του εξειδικευμένου καταστήματος, η Oxford Company επιτυγχάνει να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της, προσφέροντας μία πληθώρα επιλογών τόσο με τις κλασικές, όσο και με τις σπορ συλλογές της.

 

Οι συλλογές περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα Κλασικών και Sport Πουκαμίσων, μία διευρυμένη πρόταση από Πλεκτά, Polo Μπλούζες, Φούτερ, αλλά και Αξεσουάρ, όπως Μανικετόκουμπα, Γραβάτες, Μαντήλια και Ζώνες. Οι formal συλλογές της Oxford Company είναι η Classic και η Urban, ενώ οι casualσυλλογές, η Sport και η Denim.

 

Οι Classic συλλογές ικανοποιούν τις προτιμήσεις του άνδρα με κλασικό, ενδυματολογικό ύφος. Το εύρος των επιλογών σε γιακάδες και υφάσματα, τις καθιστούν μία αναμφίβολα εξαιρετική επιλογή, όχι μόνο για τους απόλυτα κλασικούς, αλλά και για τους πιο μοντέρνους urban-κλασικούς άντρες.

 

Οι Sport συλλογές ικανοποιούν τις καθημερινές ανάγκες της γκαρνταρόμπας του σύγχρονου άνδρα,κυρίως κατά τη διάρκεια των πιο χαλαρών και εκτός εργασίας ωρών του. Η Denim συλλογή είναι σχεδιασμένη για να εκφράζει τα “θέλω” ενός πιο νεανικού και casual πελατολογίου.

 

CONCEPT ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 

Το κατάστημα της Oxford Company στο εμπορικό κέντρο αντανακλά την προσωπικότητα της μάρκας και αποπνέει φινέτσα και κομψότητα. Τα ζεστά χρώματα, τα δρύινα κλασικά έπιπλα, καθώς και το σκούρο πράσινο της Oxford Company, δημιουργούν την αίσθηση ενός οικείου και φιλικού περιβάλλοντος, αλλά ταυτόχρονα σύγχρονου και αριστοκρατικού.