Λιστα καταστηματων

MATOU FRANCE

 

 

Η Matou France σήμερα πρωταγωνιστεί στο χώρο με μια επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης που κάνει το brand name συνώνυμο της ποιότητας και του design στα παιδικά ρούχα.

H Matou France από το 1976 εδραίωσε την παρουσία της στην ελληνική αγορά μέσω του ομίλου εταιρειών ΒΙΟΧΑΡ Α.Ε. που δραστηριοποιούνται ηγετικά στο χώρο της παιδικής ένδυσης .

Η εταιρεία διαθέτει ολοκληρωμένη collection για αγόρια και κορίτσια, όπως επίσης παπούτσια ιταλικής προέλευσης, αξεσουάρ καθώς και πλήρη collection για βάπτιση.

Τα προϊόντα διατίθενται σε 24 αποκλειστικά καταστήματα Matou France, καθώς επίσης και σε 200 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και 12 χώρες συνολικά.

Από τις ελάχιστες εταιρίες στο χώρο της, αποδεδειγμένα πιστοποιημένη σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Διεθνών Προδιαγραφών, με ISO 9001:2008, με ρούχα χωρίς βλαβερές χημικές ουσίες, που μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι τα Matou France είναι η πιο ασφαλής επιλογή για τους μικρούς μας φίλους!

Το 2002 το Council of International , U.K. απένειμε στην Matou France  το «Διεθνές Βραβείο Εξαιρετικής Διάκρισης 2011-2012» για την υψηλή ποιότητα και το πρωτοποριακό design των ρούχων της.