Λιστα καταστηματων

MARASIL

 

Το κατάστημα της Marasil ντύνει τα παιδιά, με φινέτσα, κομψότητα και πολλά χαμόγελα. Στο εμπορικό κέντρο One Salonica φιλοξενείται σε έναν άνετο και μοντέρνο χώρο με φιλική εξυπηρέτηση. Οι επισκέπτες θα βρουν ολοκληρωμένες συλλογές των αγαπημένων ελληνικών brands  Marasil, Mandarino, Spint, και Kitten, καθώς και του διεθνούς brand Pierre Cardin.

Γονείς και νονοί μπορούν επίσης να ανακαλύψουν μία ονειρεμένη συλλογή βαπτιστικών ρούχων, για την πιο ξεχωριστή εμφάνιση για τα παιδιά και τα βαφτιστήρια τους.Τα μοντέρνα και άριστης ποιότητας ρούχα, για ηλικίες από 0 έως 16 ετών, συνδυάζονται τέλεια με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που διαθέτει το κατάστημα Marasil και έτσι ολοκληρώνεται το ντύσιμο των παιδιών με ιδιαίτερο στυλ.

Τα καταστήματα Marasil  παραμένουν στην κορυφή του ανταγωνισμού για περισσότερα από 29 χρόνια, δίνοντας το στίγμα τους στο χώρο της παιδικής μόδας. Θα τα βρείτε σε 9 χώρες τους εξωτερικού όπως Κύπρο, Ιταλία, Ρωσία, Oυκρανία, Παναμά, Σιγκαπούρη, Λίβανο και στα Η.Α.Ε. (Ντουμπάι).