Λιστα καταστηματων

HUGO BOSS

 

 

 

HUGO BOSS 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

Η HUGO BOSS παγκοσμίως είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το χώρο της μόδας και το lifestyle. Οι ανδρικές και γυναικείες συλλογές της προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων για κάθε περίσταση – μια πλήρη επιλογή από κομψά σύγχρονα ενδύματα για επαγγελματικές, καθημερινές και επίσημες εκδηλώσεις. Ο άψογος σχεδιασμός και η τέλεια εφαρμογή που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της HUGO BOSS ικανοποιούν ακόμα και τις υψηλότερες απαιτήσεις.

BOSS OUTLET

Το κατάστημα BOSS Outlet στο εμπορικό κέντρο One Salonica, σας προσφέρει τις ανδρικές συλλογές:

BOSS

Η βασική συλλογή BOSS αποτελεί την επιτομή της αυθεντικής, συγκρατημένης πολυτέλειας. Η ανδρική συλλογή προσφέρει μοντέρνες, επαγγελματικές και βραδινές επιλογές, καθώς και κομψά smart casual σύνολα για τις ώρες εκτός εργασίας. Τα υποδήματα και τα δερμάτινα αξεσουάρ ολοκληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων της.

HUGO

Η συλλογή HUGO είναι η μοντέρνα αιχμή του δόρατος μέσα στον κόσμο της HUGO BOSS. Προσφέροντας σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις τόσο για τις επαγγελματικές ανάγκες όσο και για τον ελεύθερο χρόνο, η HUGO αντιπροσωπεύει την πρωτοπόρα, αιχμηρή, urban νοοτροπία. Τα υποδήματα και τα δερμάτινα αξεσουάρ ολοκληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων της.