Λιστα καταστηματων

FUNKY BUDDHA

 

Η μάρκα Funky Buddha ιδρύθηκε το 2003 μέσα από το πάθος και τη διαίσθηση μιας ομάδας από τρεις φίλους και νέους επιχειρηματίες από την Ελλάδα. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα απλό επαγγελματικό ταξίδι για αυτούς, μετατράπηκε σε μια επική περιπέτεια μέσα στις αντιξοότητες και την ομορφιά της Άπω Ανατολής. Αναζητώντας αρχικά την έρευνα για επιχειρηματικές ευκαιρίες, μια καθυστέρηση σε ένα τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό οδήγησε σε μια μεγάλη παράκαμψη. Επέστρεψαν από αυτήν με κιβώτια και ιστορίες!

 

Ένας ελέφαντας που ταξιδεύει με έναν αναβάτη κάτω από μια ομπρέλα στην κορυφή του έγινε το σύμβολο της μάρκας και μια έμπνευση για το τι έχει γίνει μια άκρως επιτυχημένη ιδέα: να κάνει μεγάλη γκάμα ενδυμάτων που ταιριάζουν σε κάθε άτομο, αντανακλούν την προσωπικότητά τους και τους κάνει να νιώθουν άνετα.

 

Η μάρκα ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2003 και τα tees και cargo shorts έγιναν άμεσα επιτυχία. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια και με τη συλλογή όλο και πιο πλούσια, η εμπορική επιτυχία της ελληνικής εταιρείας απογειώθηκε. Η Funky Buddha έχει γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα εμπορικό σήμα λατρείας για όσους αγαπούν να φορούν ρούχα εμπνευσμένα από αξίες όπως η ελευθερία, ο σεβασμός του ατόμου αλλά και του περιβάλλοντος.

 

Σήμερα η εταιρεία λειτουργεί 17 Shop in Shops, 4 καταστήματα και 4 outlets και διανέμεται σε πάνω από 400 καταστήματα multibrand σε Ελλάδα, Κύπρο, Ολλανδία και Ισπανία. Κάθε σεζόν η Funky Buddha δημιουργεί μια ντουλάπα γεμάτη με ιδέες, σε αρμονία με τις τελευταίες τάσεις και εμπνέεται από τις αξίες της. Τα προϊόντα της είναι υψηλής ποιότητας, πλούσια σε λεπτομέρειες, uplifting σε στάση, αλλά και προσιτά. Έχει δημιουργήσει μια ειδική τάση σε κατηγορίες ρουχισμού, όπως Πόλο, Τζέρσεϋ, σορτς, φλις, μπουφάν και πλεκτά και πρόσφατα λανσάρισε πολύ επιτυχημένες σειρές denim, πλήρως συντονισμένες με τη συνολική Funky ταυτότητα.

 

Η σύλληψη του σήματος έγινε για το νέο, δυναμικό άνθρωπο και απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για τις λεπτομέρειες και την ποιότητα, που αγαπούν το vintage και θέλουν πάντα να δείχνουν καλά, ενώ παραμένουν ο εαυτός τους. Απλά FUNKY!