Λιστα καταστηματων

FILA SPORTS ARENA

 

 

Στο κατάστημα FILA Sports Arena θα βρείτε είδη προηγούμενης σεζόν των γνωστών αθλητικών οίκων Saucony, FILA, Arena και Umbro και πολλών άλλων. Τα προϊόντα μας καλύπτουν τις ανάγκες όσων ασχολούνται με τα σπορ και κυρίως με το τρέξιμο, τη κολύμβηση και την αθλητική μόδα.Η
SAUCONY είναι από τις πιο παλιές αθλητικές εταιρίες με έτος ίδρυσης το 1898. Είμαστε ένα με το τρέξιμο. Υπάρχουμε και λειτουργούμε αποκλειστικά για τους δρομείς και τις ανάγκες τους. Παπούτσια, ρούχα, αξεσουάρ, αλλά και ό,τι χρειάζεται ένας δρομέας για να τρέξει στο δρόμο, στο ταρτάν ή στο βουνό.

 

Η FILA αποτελεί τον γνησιότερο εκφραστή της ιταλικής άποψης στο design, όπου το ταλέντο και η φαντασία της μόδας συναντά την κίνηση και την αδρεναλίνη των sports. Με ολοκληρωμένες συλλογές ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ για το Running, το Basketball και το Casual ντύσιμο, η FILA συνεχίζει να δημιουργεί και να εκφράζει τις τάσεις της επόμενης ημέρας.

 

Η ARENA είναι η αυθεντική μάρκα μαγιό για τα υδάτινα σπορ, τόσο για αθλητές όσο και για αληθινούς λάτρεις του νερού και της θάλασσας. Στο κατάστημα θα βρείτε ό,τι χρειάζεται ένας κολυμβητής. Μαγιό, σκουφάκια, γυαλιά κολύμβησης, σαγιονάρες, μπουρνούζια και αξεσουάρ που συνθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ενός κολυμβητή.

 

Η UMBRO ιδρύθηκε το 1924 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δημιουργεί και εμπορεύεται είδη ένδυσης, υπόδησης και εξοπλισμού που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο και η Umbro έχει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο στον κλάδο της αθλητικής ένδυσης, με κύρια βαρύτητα στον χώρο του ποδοσφαίρου.