Λιστα καταστηματων

EXIS

  

Η EXIS ιδρύθηκε το 1976 στην Αθήνα από τον Θεόδωρο Διαμαντόπουλο. Σήμερα, μετά από τόσα συνεχή χρόνια δημιουργικότητας, συνεχίζει να παρουσιάζει ασημένια κοσμήματα υψηλής ποιότητας, με «προσωπικότητα», εκτός των κατεστημένων της εμπορικής αγοράς.
Κάθε τέσσερις μήνες η ομάδα των σχεδιαστών της Exis, επικεφαλής των οποίων είναι ο ιδρυτής της εταιρίας, παρουσιάζει στην αγορά πάνω από 150 καινούργια σχέδια.
Προσφάτως η EXIS δημιούργησε μια μοναδική σειρά κοσμημάτων, αποκλειστικά και μόνο με κρύσταλλα της Swarovski AG Αυστρίας, συνοδεύοντας αυτά τα κοσμήματα με το Quality Branding Label της Swarovski.
Όλα τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα στις πρότυπες εγκαταστάσεις τις Exis με κρύσταλλα της Swarovski AG Αυστρίας, συνοδεύοντας αυτά τα κοσμήματα με το Quality Branding Label της Swarovski.
Στο κατάστημα στο One Salonica θα βρείτε επίσης επώνυμα ρολόγια όπως BREEZE, VOGUE, GUEES , GC GUESS COLECTION ,DKNY , MICHAEL KORS , US POLO , QUANTUM ,TIMBERLAND , MARC ECKO, VICEROY , FOSSIL , TENDENCE , OOZOO , DUKUDU , WATX , JAGA, VISETTI.