Λιστα καταστηματων

CHAMPION

  

 

 

H Μάρκα Champion αποτελεί μία από τις ιστορικότερες μάρκες Αθλητικών Ειδών παγκοσμίως, με ιστορία που χάνεται στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Ιδρύθηκε το 1919, στο Rochester των ΗΠΑ, από τους αδερφούς Abe & Feinbloom, αρχικά ως πλεκτική βιομηχανία απευθυνόμενη στις ανάγκες Κολεγίων, Στρατού και Ακαδημιών.

Από τη δεκαετία του 1930 και μετά τα προϊόντα Champion γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής παράδοσης των μεγαλυτέρων Ακαδημιών, Κολεγίων, Πανεπιστημίων και Ομάδων.

Η Champion στεκόταν και εξακολουθεί να στέκεται στο πλευρό εκατομμυρίων αθλητών, είτε αυτοί αποτελούν διάσημα αστέρια του επαγγελματικού αθλητισμού, είτε καθημερινούς ερασιτέχνες λάτρεις των σπορ, αφουγκραζόμενη όλες τις ανάγκες τους. Άλλωστε η διαρκής αυτή εμμονή για προϊοντική καινοτομία που ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις για αθλητική ένδυση υψηλής ποιότητας και ξεχωριστής σχεδιαστικής έμπνευσης, αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο του DNA της Μάρκας, υπεύθυνο για δεκάδες πατέντες διεθνώς κατοχυρωμένες από την Champion.

Η στρατηγική εμμονή της Champion στην έρευνα και ανάπτυξη συνέβαλε αποφασιστικά στη δημιουργία σειράς προϊόντων που λατρεύτηκαν από τους αθλητές αποτελώντας κορυφαία trademarks που ευρέως χρησιμοποιούνται στο χώρο της αθλητικής μόδας.

Η έμπνευση της Μάρκας από το σύγχρονο αθλητισμό προδίδει το μοντέρνο δυναμισμό της Champion όπως αυτός βρίσκει την έκφρασή του σε καινοτόμα υφάσματα και σχέδια συνδυασμένα για τις μέγιστες επιδόσεις.

Η συλλογή της Champion περιλαμβάνει Aνδρική, Γυναικεία, Παιδική και Βρεφική ένδυση και υπόδηση καθώς και μια μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ για όλες τις κατηγορίες.