Λιστα καταστηματων

CAMEL ACTIVE

 

Camel Active

 

H Camel Active είναι ένα brand διεθνώς συνυφασμένο με το ανδρικό sport casual ντύσιμο. Τελευταία προσθήκη στις ανδρικές συλλογές ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ, είναι οι γυναικείες μας συλλογές. Καταρχήν με μπουφάν και αξεσουάρ, ο στόχος της εταιρείας είναι να παρουσιάσει μια πλήρη γκάμα γυναικείων προϊόντων για την σαιζόν “ΦΧ 2016”.

 

Η ιστορία της Camel Active

 

Η ίδρυση του brand το 1977 αποτελούσε ορόσημο, μιας και συνέπεσε με την έναρξη του παγκοσμίως γνωστού Camel Trophy, με τα θηριώδη για την εποχή Land Rover. Τότε, οι συλλογές ρούχων Camel Collection και Camel Trophy έντυναν τον άνδρα της περιπέτειας. Κατά την αλλαγή της παγκόσμιας νομοθεσίας διαφήμισης για τα προϊόντα καπνού, η ονομασία της εταιρείας άλλαξε σε Camel Active με τα υπόλοιπα να είναι γνωστά... Η Camel Active προσφέρει σήμερα μία ευρεία γκάμα προϊόντων από μπουφάν, παντελόνια, σακάκια, πουκάμισα, μέχρι και πλεκτά, μπλούζες, T-shirts, παπούτσια και αξεσουάρ.

 

Ως brand η Camel Active απευθύνεται ακόμα στους λάτρεις της καθημερινής περιπέτειας. Ακόμα και αν ζεις σε κάποια μεγαλούπολη, η Camel Active, θα σε «ταξιδέψει» σε μακρινά τοπία και θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να «ανακαλύψεις» νέους πολιτισμούς. Εμπνευσμένη από αυτά τα ταξίδια, σε νέους προορισμούς κάθε σαιζόν, δημιουργεί μια μοντέρνα και casual συλλογή, που βασίζεται στα υψηλής ποιότητας υλικά και υφάσματα.

 

Η Camel Active έχει σήμερα ένα εκτεταμένο δίκτυο πώλησης σε όλο τον κόσμο, με περισσότερες από 50 χώρες, να γνωρίζουν την άψογη αισθητική των προϊόντων της.