Λιστα καταστηματων

CAMEL ACTIVE

 

Η Camel Active είναι ένα διεθνές lifestyle brand για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας, άνετα και μοντέρνα για τις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η συλλογή της Camel Active ποικίλει μεταξύ του casual και του μοντέρνου ντυσίματος με μπουφάν, παντελόνια, πουλόβερ, πουκάμισα, t-shirts, υποδήματα και αξεσουάρ.

Οι αξίες του brandορίζονται από 3 βασικά στοιχεία:

  1. Υλικά υψηλής ποιότητας
  2. Μοναδικό στιλ
  3. Διακριτικές λεπτομέρειες

Η τεχνογνωσία και η άριστη ποιότητα έχει διευρύνει την προσφορά της Camel Active και στο γυναικείο φύλλο, λανσάροντας το 2015 μπουφάν, σακάκια και υποδήματα.

Το brand είναι ευρέως διαδεδομένο σε 50 χώρες ανά τον κόσμο.

 

Νέα Συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι από την Camel Active

 

Η Camel Active, το απόλυτο lifestyle brand μας ταξιδεύει και μας προτρέπει να μπούμε και εμείς σε εκδρομική διάθεση!

Σύμμαχός μας η συλλογή από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες, η οποία πληροί όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε διακαώς να βρούμε στις αγορές μας  όπως ποιότητα, χρηστικότητα και λειτουργικότητα.

 

Το 3πτυχο της επιτυχίας της συλλογής της Camel Active είναι:

 

- Τα Functional Travel Wear που συνδυάζουν την ήδη γνωστή σύνθεση υλικών που προσφέρουν προστασία από ποικίλα καιρικά φαινόμενα (ήλιος, βροχή, αέρας,) με χρηστικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά επάνω στο ρούχο που υπόσχονται να παρέχουν την μέγιστη άνεση και ευκολία στις καθημερινές μας ασχολίες.

 

- Η  Denim σειρά με μπουφάν, πουκάμισα και παντελόνια σε πολλά διαφορετικά στιλ και πολλές γραμμές για κάθε σωματότυπο που προσφέρουν άνεση και άψογη εφαρμογή.