Λιστα καταστηματων

CALZEDONIA

 

 

Calzedonia έχει καθιερωθεί στο πέρασμα των χρόνων ως specialist στο χώρο του beachwear και legwear. Χάρη σε διαρκείς στυλιστικές έρευνες, παρουσιάζει πάντα legwear και beachwear σχέδια που είναι μπροστά από τις τάσεις, λανσάροντας στην αγορά καινοτόμα προϊόντα σε σχέση με τη λειτουργικότητα, την τεχνολογία, τις ανάγκες στυλ και επίδοσης που επιζητεί ένα μεγάλο γυναικείο κοινό.

 

Η επιτυχία του brand οφείλεται στη συνύπαρξη πολλών παραγόντων όπως το απίστευτα μεγάλο εύρος προϊόντων, η ιδιαίτερη σημασία που δίνεται στη μόδα, το στυλ, τις τάσεις και φυσικά στον ασυναγώνιστο λόγο ποιότητας/τιμής, στοιχεία που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 

Απόλυτα εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία της εταιρείας, το κατάστημα της Calzedoniaστο One Salonica Outlet Mall προτείνει κομμάτια από όλες τις συλλογές του brand, εκφράζοντας διαφορετικά στυλ και αναδεικνύοντας τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα των καταναλωτών της.

 

Μέσα από τις συλλογές Calzedonia Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022/2023 oι φίλοι του brand μπορούν να ανακαλύψουν τις τάσεις στο legwear. Επίσης, τις μοναδικές σειρές Special Edition, Active, την παιδική και ανδρική συλλογή.

 

Το στυλ Calzedonia εκφράζεται και μέσα από συνεργασίες με διάσημες προσωπικότητες όπως είναι η διάσημη ιταλίδα inlfuencerΚιάρα Φεράνι κ.α