Λιστα καταστηματων

CALZEDONIA

 

 

H Calzedonia που φέτος γιορτάζει την 30η επέτειό της, έχει καθιερωθεί στο πέρασμα των χρόνων ως specialist στο χώρο του beachwear και legwear. Χάρη σε διαρκείς στιλιστικές έρευνες, παρουσιάζει πάντα legwear και beachwear σχέδια που είναι μπροστά από τις τάσεις, λανσάροντας στην αγορά καινοτόμα προϊόντα σε σχέση με τη λειτουργικότητα, τη τεχνολογία, τις ανάγκες στυλ και επίδοσης που επιζητεί ένα μεγάλο γυναικείο κοινό.

 

Η επιτυχία του brand οφείλεται στη συνύπαρξη πολλών παραγόντων όπως το απίστευτα μεγάλο εύρος προϊόντων, η ιδιαίτερη σημασία που δίνεται στη μόδα, το στυλ, τις τάσεις και φυσικά στον ασυναγώνιστο λόγο ποιότητας/τιμής, στοιχεία που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 

Απόλυτα εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία της εταιρείας, το κατάστημα της Calzedoniaστο One Salonica Outlet Mall προτείνει κομμάτια από όλες τις συλλογές του brand, εκφράζοντας διαφορετικά στυλ και αναδεικνύοντας τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα των καταναλωτών της.

 

Μέσα από τις συλλογές Calzedonia Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016/2017 oι φίλοι του brand μπορούν να ανακαλύψουν τις 3 κυρίαρχες τάσεις στο legwear Dark Romance, Urban Street και Glitter. Επίσης, τις μοναδικές σειρές Μade in Italy, Fitness, την παιδική και ανδρική συλλογή.

 

Το στυλ Calzedonia εκφράζεται και μέσα από συνεργασίες με διάσημες προσωπικότητες όπως είναι η μούσα του brand Τζούλια Ρόμπερτς, η top ιταλίδα blogger Κιάρα Φεράνι κ.α