Λιστα καταστηματων

BSB

 

 

 

Από την ίδρυσή της το 1980, σταθερός στόχος της BSB είναι να αντιλαμβάνεται πρώτη τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας και να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των πελατών της. Για το λόγο αυτό, φροντίζει να δημιουργεί και να προτείνει ‘fashion forward’ συλλογές που αποτελούνται από  προϊόντα που αντικατοπτρίζουν πάντα τις τελευταίες τάσεις.

Η BSB κατέχει σήμερα ηγετική θέση στην αγορά, με 100 αποκλειστικά καταστήματα BSB και ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής που περιλαμβάνει περισσότερα από 300 multi brand σημεία πώλησης σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού με σημαντική εμπορική κίνηση.

Κάθε σεζόν η συλλογή της BSB αποτελείται από νεανικά, cutting edge αλλά και θηλυκά ρούχα και αξεσουάρ, που απευθύνονται σε γυναίκες με στυλ που αναζητούν την υψηλή ποιότητα και αισθητική. Η αναμφισβήτητη ποιότητα του τελικού προϊόντος, αποτέλεσμα των υψηλών προδιαγραφών που καθορίζονται από την εταιρεία από την αρχή της λειτουργίας της - σε συνδυασμό με το σχεδιασμό, την ευελιξία της παραγωγής και το design - βρίσκοται στον πυρήνα του DNA και αποτελεί αναπόσπαστο χαρακτηριστικό της μάρκας.

Επιπλέον, η BSB προσπαθεί - και έχει έως σήμερα επιτύχει - να παρέχει μια μοναδική αγοραστική εμπειρία online & offline. Το merchandising και στήσιμο των καταστημάτων λιανικής είναι πάντα συντονισμένα με τη συνολική φιλοσοφία και αξίες της μάρκας, ενώ η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη είναι εγγυημένα σε κάθε κατάστημα BSB.