Λιστα καταστηματων

AMERICAN EAGLE

 

Η American Eagle Outfitters αποτελεί το brand που ξεχωρίζει για την τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα στα τζιν.

 

Το ΑΕΟ Outlet Store στο One Salonica Outlet Mall είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στη φιλοσοφία του brand. Με μία επίσκεψή του μπορεί κανείς να βρει τεράστια ποικιλία από όλες τις συλλογές της μάρκας σε απίστευτες τιμές και προσφορές.

 

Στην ανδρική και γυναικεία συλλογή της, πρωταγωνιστής είναι το denim με περισσότερα fits και styles από ποτέ!  Φανταστικά σορτσάκια & βερμούδες, αλλά και ξεχωριστά σχέδια σε φορέματα, graphict-shirts, accessories και πολλά άλλα είναι διαθέσιμα στο πρωτοποριακό αυτό μαγαζί. Και για τις φίλες της American Eagle Outfitters που είναι περήφανες για το σώμα τους και την προσωπικότητά τους, η συλλογή εσωρούχων Aerie by American Eagle Outfitters θα είναι παρούσα στο κατάστημα, υπερασπιζόμενη με ισχυρή φωνή τις πραγματικές γυναίκες με υγιή σώματα.

 

Στα  καταστήματα της ΑΕΟ θα έρθετε σε επαφή με τη δυναμική καμπάνια του brand #WeAllCan, που δίνει φωνή στους νέους και αναδεικνύει την ελεύθερη έκφραση. Η American Eagle Outfitters πρεσβεύει ότι μπορείς να είσαι όποιος θες, να κάνεις ότι θες, να δημιουργείς ότι θες, να ορίζεις εσύ το μέλλον σου, να μην φοβάσαι τίποτα, να προχωράς και να είσαι απλά ο εαυτός σου. Το σύνθημα #WeAllCan γιορτάζει την δύναμη και την διαφορετικότητα των νέων και εκφράζει την ανάγκη τους να ακουστούν.